Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antekkk3

Dlaczego Wy Kobiety jestescie wiecznie do USŁUG swojemu facetowi?

Polecane posty

Gość antekkk3

nie rozumiem tego, 9 na 10 kobiet robi swojemu facetowi kanapki na pracy, sniadanie, obiad, kolacje, loda, sprzątacie, prasujecie, odkurzacie i pierzecie... Same będąc niezaspokojone... Czy My nie mamy rąk i nóg? Prawda jest taka, że my widzimy ze jestescie zakompleksione, ze czujecie sie wtedy lepiej. I JEST NAM PO PROSTU WYGODNIE Z WAMI. Ale tak na prawde olawamy was bo jestescie nam na rekę... podczas miłego "Kocham Cie" w łózku widac waszą radość, ze jestescie TAK potrzene. Jestescie naiwne. Tyle :)

Gość hahahaahahhah
NIE KAŻDA TAKA JEST, JA TRAKTUJĘ WAS JAK SŁUŻBĘ, BO SAMI NA TO ZASŁUGUJECIE

Gość po tych slowach
bo kocham go :) korona z glowy mi nie spadnie jak wstane z nim rano i zrobie kanapke ;) on mi tez robi jak go poprosze :P mila rzecz dla kogos kogo sie kocha to ani wyrzeczenie ani sluzalczosc, po prostu zwykly gest :)

Gość hahahaahahhah
JESTEM KOBIETĄ A WY MOJA SŁUZBĄ!!! NIE BĄDZCIE TACY PEWNI SIEBIE,BO NAWET PORZĄDNYCH CZŁONKÓW NIE MACIE

Gość antekkk3
ciekawe... To poproś go, zeby przez tydzień wstawał z tobą rano i robił Ci Sniadanie. Sama wiesz, jaki efekt bedzie... Za mile Dziękuję jestescie w stanie zrobić wszystko, wstać o 5 jesli on idzie na 7 byle by zrobic mu kanapkę. Nieważne ze macie cały dzień dla siebie. Jestescie trochę zalosne. I potem dziwicie się ze was zdradzamy? Nie potrzebujemy sprzątaczki i sluzącej, a jesli tak to sobie ją wynajmiemy. Potrzebujemy Kobiety...

Gość hahahaahahhah
JAK JA MAM FACETA TO ON ZA MNĄ LATA, ZESRAŁBY SIĘ GDYBYM MU NIE POZWOLIŁA POMÓC SOBIE, NIGDY GO NIE PROSZĘ I NIC TAKIEGO JAK SNIADANKA NIE WIDZI, MA RĘCE, MA!!!

Gość he he robimy tak dlatego
zeby uśpić waszą czujność frajerze i widać ze nawet nieżle nam wychodzi :D

Gość he he robimy tak dlatego
e a po drugie nigdy nie robie zadnych kanapek ...bozia witki dała i mój robi tak : zrywke i do niej wrzuca kawałki chleba,plastry wędliny ,ogórek i tak w tej zrywce to targa mam to gdzies ...:D

Gość ljvc76tf
tu nie ma kobiet, tylko glupie szlaufy

Gość a włąśnie ljvc76tf to taki
jeden z łapci :D

Gość antekkk3
Żono, tak piszesz, to znaczy ze jestes rozsądna. Wymiotowac mi sie chce od tych panienek co tylko by mi sniadanka kanapki i obiadki robiły. Czy kobieta=sprzątaczka? Przestańce w dupe tak nam wchodzić!!! Kiedyś to facet biegał za dziewczyną, teraz jest odwrotnie. Nie zesrajcie sie tylko na ich widok z kanapką w ręku...

Gość po tych slowach
zaden z nas o 5 nie wstaje :P jak on moze sie ubrac i o 21.50 leciec do sklepu, ktory zamykaja o 22 po cholernego snickersa bo mam chec, albo jechac do marketu 10 km dalej bo tylko w tamtym jest wino ktore lubie, to ja moge wstac o 7rano i zrobic mu cholerna kanapke :)

Gość po tych slowach
zadne* z nas :D

Gość antekkk3
tak, tak, tylko nie usprawiedliwiajcie sie tu, bo to nic nie da. Fakt jest faktem , a teraz próbujecie wymienić zalety faceta byle usprawiedliwic swoje służalstwo. To nie moja sprawa, ale zrozumcie to kobiety, ze my takich jak WY nie szanujemy. Traktujemy was jak odkurzacze, pomoce kuchenne itp. Nie macie swojej godności? Uwielbiam babki z wlasnym zdaniem, nie kury domowe. Fakt z nimi jest łatwiej i są pomocne. Ale strasznie nudne... Do momentu gdy znajdzie sie kochanke... A tamta dalej robi kanapki, bo On ją tak Kocha....

Gość niczego nie zazdroszczę
no wyżal się jeszcze autorze poczytamy :)

sosssssss taki katol z Ciebie, a internet to narzędzie diabła przecież jest. A Kafeteria to już wogóle zło, kropisz wodą święconą monitor jak tu wchodzisz?

Gość antekkk3
I kólko się kreci... Zono Ty mi sie podobasz. Własnie o takie babki mi chodzi, które mają swoje zdanie, a gdy kobieta coś dla nich zrobi to traktują to jako dar. I takie szanujemy. Kropka

Gość babcia:a co robisz?
ola: a tak sobie siedze i odpoczywam. babcia: a P gdzie? ola:w pracy jeszcze, ale za pol godzinki juz bedzie (godz 13.30) babcia: a obiad mu zrobilas? ola: hmmmmymmm, ale po co? mi sie nie chce. jak jest glodny to cos sobie zje.Raczki ma. Lodowka pelna. babcia: wzdycha ciezko. w koncu mowi: gdybys tu (czyt. na slasku) tak robila, to zaden by cie nie chcial. zaraz by cie w dupe kopnal. ola: ale babciu, ja nie chce faceta byle jakiego. ola+p.= wnm :)

Gość po tych slowach
tak cie to boli autorze? :)

dobrze że mój jest samodzielny i nie wymaga ode mnie usługiwania jak ty to napisałeś autorze :D

fakt faktem dobrze pisze ale niech nie uogólnia bo ze mnie jest np leń i samej mi się nie chce nic zrobić a co dopiero komuś :D tak jak ty szoko :P

Gość trele morele>
powiem ci dlaczego kobiety tak robia:) bo faceci to brudasy i smierdziele jakby kobiety mialy czekac az faceci wysprzataja mieszkanie to predzej by karaluchy biegaly wookolo! Ot,c cala prawda, niestety:O A jak sie razem mieszka to sie sprzata chocby dla samej siebie i dla dzieci jak sa a nie dla was... Tak jest w moim przypadku. To jesli chodzi o sprzatanie a kanapki nigdy nie robilam!