Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwenfwnf

moj chlopak to idiota

Polecane posty

Gość kwenfwnf

mialam z nim ochote popisac, jakos sie podkrecic przed spotkaniem i pisze, co robi. a on ze wrocil do domu bleble i ze jego pies (szczeniak) zrobil zolta kupe i co to oznacza. :o kurwa a co ja specjalistka od psich gowien? odpisalam, zeby jeszcze okreslil smak, to moze pomoge mu rozwiazac problem, a on, zebym juz nie byla taka delikatna, ze sama bede miec kiedys dzieci i ze jak trzeba bedzie je przewinac tez sie bede krzywic. normalnie zalamka :o

Gość eheheheh
dobra jestes :)!!! a co znaczy "podkrecic przed spotkaniem"??

Gość kwenfwnf
no nie wiem, jakos milo popisac, nie mowie o jakis smsach ociekajacych erotyzmem, ale o lekkim zabarwieniu nie zaszkodzilyby ;) rozumiem, ze sie martwi o psa, ale juz sie dzisiaj mnie oto pytal i mowilam, ze nie wiem. ugh...

Gość wakaaa waka!
przystojny chociaz jest? wez go jebnij

Gość podkrecic przed spotkaniem
to znaczy podyskutować o smaku psiej kupy a on tak szybko zmienił temat na bachory

Gość eheheheh
ogolnie szcezniaki robią zolte kupy :D tak przynajmniej pamietam . bo żrą te kaszki, jakies mleko piją i dlatego tak

Gość ljvc76tf
wybralas sobie idiote, wiec do siebie miej pretensje glupia kwoko

Gość eheheheh
wlasnie mialam o to samo zapytac? :D przystojny jest?

Gość kwenfwnf
nie wiem, czy przystojny :P mi sie podoba, dopoki nie walnie jakims durnym tekstem :o podkrecic przed spotkaniem - tak, to dokladnie to znaczy :D eheheheh - spoko, napisze mu i sie pogodzimy :D 🖐️ haha

Idiota bo odpowiedział Ci szczerze na pytanie które mu zadałaś? Liczyłaś, na coś w stylu: wiesz laleczko, miałem dzisiaj cięzki dzień najpierw napadło mnie dziesieciu łysych, no to wiesz znasz mnie bejbe - dwa ciosy i czterech leży, reszta uciekła.. później uratowałem całą rodzinę z płonącego budynku, a za rogiem goniłem jakiegoś faceta, który ukardł torebkę starszej pani.. dogoniłęm go w 3s bo wiesz bejbe, ja atleta z wykształcenia, chyba pamietasz jak za szkolnymi autobusami biegłem bo zawsze się spozniałem. No i na koniec sobie fryzurkę poprawiłem, wsiadłem do bmw i z piskiem opon (eh szkoda że nei czułaś zapachu tej palonej gumy) ruszyłem przed siebie, zimny wiatr z domeiszką śniegu rozwiewał moją nażelowaną czuprynkę, eh.. ale i tak ogólnei rutyna, nuda ale mam nadzieję ze jednak nakręciłaś się nieco?

Gość sarkastycznyideal
Antimatter: dobre! :D hhhaahhahaha

Gość kwenfwnf
a ty na pytanie co robisz odpowiadasz jaka kupe zrobil twoj pies? i podkreslam, ze juz wczesniej mi zadal to pytanie. moglby nawet odpisac 'gram na kompie', a wszelkich zdrobnien nie lubie :D

Antimatter !! Zapomniałeś dodać właśnie wróciłem do domu, włączyłem muzykę i zgrabnie ruszając moim atletycznym ciałem w tańcu właśnie zrzucam pelerynkęups.teraz stringi jakie zawsze noszę na moich seksownych niebieskich rajstopkach i już za chwilę ubrany tylko w tlen pójdę do kuchni przygotować truskawki i bitą śmietanę. xD A ty zamiast się cieszyć że masz faceta jaki wrócił do domu i martwi się o psa, jest troskliwy i szczery to wybrzydzasz! Ale coś was łączy on się martwi o to co wyszło z pupy psa, a ty być może o to co wejdzie w twoją.

Gość DiscoDiva
Idiota bo odpowiedział Ci szczerze na pytanie które mu zadałaś? Liczyłaś, na coś w stylu: wiesz laleczko, miałem dzisiaj cięzki dzień najpierw napadło mnie dziesieciu łysych, no to wiesz znasz mnie bejbe - dwa ciosy i czterech leży, reszta uciekła.. później uratowałem całą rodzinę z płonącego budynku, a za rogiem goniłem jakiegoś faceta, który ukardł torebkę starszej pani.. dogoniłęm go w 3s bo wiesz bejbe, ja atleta z wykształcenia , chyba pamietasz jak za szkolnymi autobusami biegłem bo zawsze się spozniałem. No i na koniec sobie fryzurkę poprawiłem, wsiadłem do bmw i z piskiem opon (eh szkoda że nei czułaś zapachu tej palonej gumy) ruszyłem przed siebie, zimny wiatr z domeiszką śniegu rozwiewał moją nażelowaną czuprynkę, eh.. ale i tak ogólnei rutyna, nuda ale mam nadzieję ze jednak nakręciłaś się nieco? ciężkie jest życie bohatera :D

Gość kwenfwnf
pisalam, ze juz dzisiaj wczesniej mnie oto pytal, wiec? poza tym, to nie byla odpowiedz na pytanie. ale czego sie spodziewac po matkach polkach, ktore rozmawiaja tylko o pampersikach, dzieciatkach, wozeczkach i kupkach :D

Gość kwenfwnf
Antimatter - a tak poza tym, mam nadzieje, ze twoj nauczyciel polskiego nie dopuszcza cie do egzaminu gimnazjalnego, skoro na pytanie 'co robisz' opisujesz swoj caly dzien :D

Gość uga czaka uga
no jest idiotą... bo się z toba zadaje

''pisalam, ze juz dzisiaj wczesniej mnie oto pytal, wiec? poza tym, to nie byla odpowiedz na pytanie. ale czego sie spodziewac po matkach polkach, ktore rozmawiaja tylko o pampersikach, dzieciatkach, wozeczkach i kupkach'' A jakby Ci napisał: Sorki kochanie, ale coś nie tak z moim amstafem - puszkiem, chyba się rozchorował, pewnie się zatruł tą wczorajszą listonoszowa dłonią, którą odgryzł. Pisałem ci o tym, pamietasz? o.. o o.. poczekaj... coś mu wychodzi.. widze złoty zegarek... żabko.. rolex!, rolex!'' Byłabyś zadowolona?

kwenfwnf Rozumiem Twój punkt widzenia, Tobie chodziło tylko o to by Twój chłopak nakręcił Cię jednym zdaniem ''co teraz robisz?'' - ratuje świat! :)

Gość kwenfwnf
Żona - dokladnie oto mi chodzilo :D

Gość kwenfwnf
To byla ironia, ale widze, ze reszte znasz z autopsji ;) zycze wam milej nocy 🖐️ 🌼

Gość kupa5465465
mój też jest idiotą, słucha ruskiego disco polo i robi takie ortografy, że mam ochotę przywalić mu słownikiem. zaczynam go nienawidzić.