Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimioni

boję się iść z nim do łóżka :/

Polecane posty

Gość mimioni

nie jestem juz dziewica.Moj pierwszy raz byl zwyczajny :P w pozycji misjonarskiej bez zadnych szalenstw :P bylo to ladnych pare lat temu... nie mialam innego partnera do tej pory... teraz poznalam kogos,on jest starszy ode mnie,jest miedzy nami chemia,z roznych wzgledow wiem ze nie bedzie z tego zwiazku,ale po prostu czuje ze predzej czy pozniej wyladujemy w lozku :D:D ale ja sie po prostu boje :/ nie wiem czego on oczekuje, moze mysli ze zrobie mu loda,no nie wiem naprawde,czy ja mam z nim porozmawiac przed ze tego i tego nie robie,ze tak mi sie nie podoba,ze wole tak czy tak,no nie wiem czy ludzie zawsze rozmawiaja przed seksem,czy ida i po prostu jakos to idzie ??

Gość DiscoDiva
na początku nigdy nie wiesz, co facet lubi, a czego nie, on nie wie (i niekoniecznie kiedykolwiek będzie chciał tę wiedzę posiąść :P ), co Ty lubisz itd. i dlatego właśnie pierwsze razy z nowymi partnerami są totalnie beznadziejne :P chyba, że jest między dwojgiem ludzi tak niesamowita chemia, że jednak coś z tego wychodzi :D

Gość mimioni
no miedzy nami jest niesamowita chemia,wystarczy jego spojrzenie,dotyk achhhhh,ale kurde mam problem jak nastolatka a jestem grubo po 20-tce :P:P z pierwszym partnerem seksualnym po prostu stracilam dziewictwo i tyle,on wiedzial ze to moj pierwszy raz wiec tez nie wymagal za duzo,a teraz co mam mu powiedziec na wejsciu ze jestem praktycznie niedoswiadczona?!

Gość ElzaElza
Zanim pójdziesz do łóżka, to spontanicznie przy całowaniu złap go za jaja wyczujesz, co ma w spodniach, jak małego, to daj sobie na wstrzymanie, bo żadnej uciechy z seksu, nerwicy się nabawisz.

Gość mimioni
no wlasnie a jak on bedzie czekal az mu loda zrobie po minetce ,a ja sie za to nie zabiore ? wydaje mi sie ze jesli on mi zrobi minetke to bedzie oczekiwal loda,a ja mysle ze to za wczesnie na takie rzeczy... przynajmniej z mojej strony.jja mu nie zabronie zrobienia minetki,ale jesli on bedzie chcial odwdzieczenia a ja nie chce...

To nie pozwól mu pierwszy raz robić minetki, będzie bardziej pożądał, jak nie dostanie od razu całej ręki :) Uwierz!

Gość mimioni
ja wiem ze jak on sie dobierze do mnie to bedzie chcial od razu wszystkiego i wylizac mi tez napewno :P:P wiem ze nie mozna od razu na wszystko pozwalac:D:D,ale przypuscmy ze ide z nim piaty raz do lozka,on chce mi zrobic minetke,ja mu pozwalam no i teraz czy tym pozwoleniem nie daje do zrozumienia ze w zamian tez mu zrobie dobrze? boje sie takiej sytuacji strasznie :D po prostu wiem,ze chyba nigdy nie przekonam sie do robienia loda sorry :D:D

Gość DiscoDiva
kochana powoli, bo faktycznie nerwicy się nabawisz ;) wrzuć na luz, nie wszystko na raz :) ktoś Ci dobrze doradza, krok po kroku, od pieszczot przejdziecie do dalszej części :D jeśli chodzi o oral, to ja osobiście nigdy przy pierwszym razie z kimś nowym ani nie robię ani sobie robić nie pozwalam. na wszystko przyjdzie czas, inaczej można się szybko znudzić ;)

Ja tez byłam przeciwna, do tej pory tego nie lubie, ale co jakis czas robie, zeby nie było monotonnie... mowiłam kiedyś męzowi: "nie rób mi, bo ja potem nie będę robiła tobie, a to działa w dwie strony - ty robisz, to oczekujesz ode mnie", a on mi na to: aniu, ja to robie z najwieksza rozkoszą, taka rozpalona, wilgotna cipulka to jest szczyt mazen faceta, wiec nie gadaj tylko sie relaksuj..." No i było po kłopocie :)

Gość mimioni
oj ja juz z natury taka nerwowa jestem :P zawsze chce zeby wszystko bylo idealnie... wiem ze za duzo mysle po prostu,ze trzeba oddac sie chwili i jakos chyba samo pojdzie :P:P dzieki dziewczynki piszcie dalej :):)

Gość DiscoDiva
do Waszego piątego razu to chyba zdążycie już mniej więcej ogarnąć, co kto lubi? jeśli nie chcesz robić loda, nie kręci Cię to, powiedz o tym swojemu facetowi i obserwuj reakcję. swoją drogą, robiłaś już to kiedyś i Ci się nie podoba, czy po prostu się boisz, bo nie umiesz lub tak strasznie przeraża Cię ta myśl np. dlatego, że wydaje Ci się to obrzydliwe? ja dopóki nie spróbowałam sądziłam, że robienie laski jest dramatycznie wręcz paskudne i nie ma bata żebym miała to robić, ale jak spróbowałam, to....sama wiesz ;)

Gość stulatek
nie zrobisz mu loda bo??? bedzie mu za dobrze? bo jestes "porzadna "dziewczyna? bo to jest bleeeeeeeeeee? faktycznie myslisz jak cnotka

Gość mimioni
nie robilam tego :P:P bo wydaje mi sie obrzydliwe i koniec i kropka :D:D

Ja tez myslałam, że to jest obrzydliwe i że co gorsza - udławie sie tym fredzlem, ale sprobowałam - z początku lubiłam, ale pozniej ten moj jedyny mi sie znudził, wiec odbebniłam obowiązek małżeniski i po wszystkim... Ale nie mowie, ze nigdy nie zrobie...wystarczy dobrze rozgrzac atmosfere i jezorek sam wedruje tu i owdzie :)

Gość DiscoDiva
nie jest obrzydliwe, poważnie :) pod warunkiem, że facet nie jest na bakier z higieną :P wtedy to faktycznie można sobie niezłą traumę zafundować :( ale namawiać Cię nie będę (pewnie On to zrobi za mnie :P). to tyle w tej szczególnej kwestii ;) a reszta? kręci Cię, jest chemia...idź na całość :D jesteś już dużą dziewczynką, wiesz co robisz. a jeśli obawiasz się małego doświadczenia, zawsze możesz facetowi po prostu powiedzieć, że choć dziewicą już nie jesteś, to kilometrowego przebiegu też nie masz :P powinien zrozumieć :) a nawet docenić :)

Gość stulatek
nie robilas tego a wiesz ze to jest obrzydliwe , hmmmmmmm wiesz lepiej nie idz z nim do lozka

Anusiak26 nagrzej dal Ciebie specjalnie:P wysypie płatki róż włączę jaką fajną nutę zapale świeczki żeby był nastrój zimny szampan się już studzi no i truskawki w bitej śmietanie już czekają na Ciebie:P

...i ta kropla whisky zlizywana z mojego ciała, i czułe słowka, i rączki rozbigane po piersiach.... ehh, dośc gadania bo juz mam ochote na sexa, a sama jestem w domu :(

zlizywane z twoich najczulszych punktów, a następnie kostka lodu topniejąca od Twoich nabrzmiałych sutków, a następnie moje mokre wilgotne gorące usta pochłaniające je , język koniuszkiem drażni Twoje śliczności wiruje namiętnie wokół nich , by następnie wessać je ustami i zatopić się w namiętności....

Gość mimioni
nie zrobię mu loda bo to jest obrzydliwe ale za to nadstawię mu swojej brązowej dziurki

Gość wołanie na puszczy
Jak facet jest mądry to zaakceptuje to na co będziesz gotowa, a na co nie. Mowisz, że jest starszy, więc powinien już przestać być egoistą sexualnym jak większośćdwudziestolatków. Jak mu na Tobie zależy, to nie będzie marudził, a pracował nad tym aby Wasz sex sięrozwijał. A Ty po prostu w trakcie będziesz wiedzieć czy tak Ci odpowiada czy nie i mu po prostu powiedz: tak nie, lub nie chce jeszcze tak lub nie jestem gotowa. Jak będzie mądry to to uszanuje. Jak nie, to znaczy że chce Cię zaliczyćparę razy i tyle. Nie planuj tego "jak powinno być" tylko bądź sobą.