Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam pytanie wczoraj kupiłam melko małej bebiko 2 już byłam przekonana że ono jest już od 6 mc.. ale w domu przeczytałam ze od 7 czy coś się stanie jak dam mojej córce 6 mc to mleko??

Gość lalalalalalalallalalalalllalll
nic sie nie stanie przeciez jeszcze nie dawno to mleko bylo od 4 m-ca a sklad sie przeciez nie zmienil :/

Gość jak idziesz
jak mleko jest od 7 miesiąca a córka ma 6 i żadnych problemów z brzuszkiem to możesz podać :) chyba, że wcześniej miała jakieś problemy to lepiej kup jeszcze nr1

Gość nie ryzykuj.........
dostanie tyfusa plamistego albo śmiertelnej gorączki

Gość jak idziesz
to zależy wszystko od zdrowia malucha. mój od razu wystartował od dwójki bo jedynką się nie najadał, a moja koleżanka musiała karmić jedynką do 9 miesiąca.

Gość sniegu po sam pas
prawda jest taka ze miedzy mlekiem1,2 i 3 nie ma praktycznie zadnej roznicy albo sladowe roznice nie majace na nic wpływu:O tylko firmy ktore je produkuja robia nam wodez mozgu.....

Gość tako
ja zmieniałam wczesniej dziecku mleko na 2 , w sierpniu wracałam do pracy ,a dziecko miałao 5 m .Musiałam już je przyzwyczaić do 2 , bo teściowa by sobie mogła nie poradzić ....moja córka dobrze zareagowała na zmianę mleka - zero jakiś komplikacji .

Gość jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a czemu milaby sobie nie poradzic, preciez i 1 i 2 robi sie tak samo, nie bardzo rozumiem