Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonciak85

Do kobietek które powoli planowały ciążę....

Polecane posty

Gość żonciak85

Witajcie:) Chcialabym uzyskać odpowiedz od kobietek w ciąży lub mamuś które planowały dziecko i przygotowywaly się do ciąży krok po kroku... Czy robiłyscie coś szczegolnego? Moja gin powiedziała mi narazie że na ok. 3 miesiące przed mam zaczać brać kwas foliowy, czy to wystarczy? A co z takimi sprawami jak np. : - od ok 6 lat mam przewlekłą pokrzywkę idiopatyczną (od stresu) więc codziennie wieczorem biorę Amertil bądz coś podobnego na alergie, często też biorę na sen ziołowe tabletki bo jestem bardzo nerwową osobą... czy będę mogła brac to calą ciąże/ podczas karmienia? - czy ściany dla pokoju dziecięcego mozna malowac podczas ciązy (w 42m2 mieszkaniu farbę bedzie czuć) Z góry dzieki :)

z tymi tabsami nie wiem,ale moja bratowa remontowala pokoik dla dziecka w czasie ciazy-zrywala tapety,malowala sciany i dziecko jest zdrowe:D

Gość prowizja zero procent
iz do homeopaty z tymi swoimi pokrzywkami i nerwami, faszerujesz sie amertilem, ktory Cie nigdy nie wyleczy...

Gość żonciak85
Byłam już u 2, niestety ta odmiana pokrzywki powinna po kilku latach sama zniknac ale nie znika, nie ma na nią leków tylko zwalczajace objawy niestety