Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojapolozna

Masz pytanie do położnej? Chętnie odpowiem

Polecane posty

Gość mojapolozna

Chętnie odpowiem na Wasze pytania. Pisz tu lub na mojapolozna@gazeta.pl. Pozdrawiam !

Gość ja mam pytanie..
stracilam dzidziusia miesiac temu...brakowalo mi tygodnia do 3 ukonczenia 3 mies..i dlatego tu w angli nie ratowali nawet mojego dzidziusia..kazali wrocic do domu i czekac az poronie..:(((( tak bardzo to przezywam..do tego ciagle wszystko mi przypomina a zwlaszca wyciek z piersi..nie wiem co zrobic tu kaza mi czekac..

Gość jak idziesz
mój syn ma 18 miesięcy i ma rozwolnienie od 2 tygodni. 4 dni temu wyszła mu jedna trójka a druga wyjdzie niebawem. innych dolegliwości nie ma. czy to normalne, że rozwolnienie utrzymuje się tak długo?

Gość mojapolozna
Bardzo mi przykro. Wyciek z piersi zaniknie sam. Nie należy nic z nim robić. Jeśli bardzo Ci doskwiera możesz kupić w aptece herbatkę lub udać się do lekarza ginekologa po tabletki na zahamowanie laktacji. Trzymaj się. Bądź silna...

Gość jak idziesz
chciałam też go już nauczyć załatwiać się do nocnika, ale On w ciągu 10 minut potrafi zesikać się 5 razy...On wie, że nocnik jest do tego, żeby zrobić siku, ale jeszcze nigdy mu się nie udało... nie wiem czy to normalne, że tak często sika i czy jest sens teraz go uczyć czy poczekać jeszcze trochę ???

Gość ja mam pytanie..
to normalne Twoj maluszek zabkuje to zdarza sie u dzieci. Musisz tylko bardzo pilnowac zeby sie nie odwodnil bo u takich maluchow to bardzo szybki proces. ale dla pewnosci i Twojego spokoju ducha pojdz z nim do pediatry:) Ty bedziesz wiedziala ze wszystko jest ok a i dziecko odczuje Twoj spokoj.

Gość mojapolozna
jak idziesz : przyznam, że utrzymuje się bardzo długo. Pilnuj aby synek się nie odwodnił. Czy ma przy tym temperaturę?

Gość ja mam pytanie..
dzis rano zaczely bolec mnie piersi..aha wlasnie nie wsponialam o jednej waznej sprawie. ile po poronioeniu utrzymuje sie hcg w moczu tak wysokie ze test daje nadal pozytywny wynik..robilam 2 dni temu i gruba druga krecha..pobolewa mnie brzuch zwlaszca po prawej stronie.plamienie ma nadal..na ginekologa nie mam szans. moja polozna w uk lekcewarzy te objawy tak ja wyciek z piersi...prosze o odpowiedz.

Gość jak idziesz
temperaturę miał tylko jeden dzień 38,5. po podaniu paracetamolu spadła i od tygodnia nie ma gorączki. rozwolnienie też wygląda różnie czasami rzadkie, czasami nie jest tak źle, ale potrafi zrobić kupę kilka razy dziennie.

Gość mojapolozna
W razie pytań proszę pisać na maila podanego wyżej. Pozdrawiam:) Jeszcze tu zajrzę.

Gość jestemdziewica?
robilam to wibratorem o dl12, obwodzie 9 cm 14:28 jestemdziewica? nawet było mi dobrze ;D wchodzil do konca, pytanie jestem dziewicą czy nie ma szans? nie patrzcie na strone moralną itd, czysto fizycznie pytam

Gość jak idziesz
ja mam pytanie.. wiesz ja też mieszkam w uk i na Twoim miejscu pojechałabym na pogotowie i zażądała, żeby mnie zbadali bo się martwię.