Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczegolny brzydal

Czy brzydal mialby u ciebie szanse ?

Polecane posty

Czy brzydal miałby u Was szanse ? Piszcie szczerze. Budowe ciala mam ok tak mi sie wydaje (185/82). Kiedyś moja dziewczyna powiedziała mi że jestem brzydalem (nie takim strasznym ale trochę). Strasznie mnie to zdołowało. Sam sobie sie podobam raczej, moze dodalbym troche miesni bo mam szczuple ramiona (wogole jestem dosyc szczuply) Straciłem pewność siebie, raczej nie zagadam do dziewczyny bo skoro moja wlasna tak mi powiedziala to w oczach innych dziewczyn dopiero moge kiepsko wypasc. I teraz pytanie do Was: -czy splawilabys brzydala nie dajac mu szansy ? -czy wogole taki facet ma u was szanse ? Mam 29 lat i martwie sie czy niezbyt przystojna gebe moze przekreslic mi zycie ? Tylko szczerze :) Jesli ktos napisze cos glupie z mojego nicka albo kogos obrazi to nie bede ja :)

Gość ouyguh
ja pierdolee stary a w jaki sposób ktos moze ci tutaj powiedziec czy jestes brzydalem czy nie musialbys zdjecie wkleic wtedy laski by ci powiedziały..zreszta na pewno nie mozesz byc tak brzydki zeby nie znaleźc sobie jakiejs dziewczyny..dobra nie chce mi sie pisac łeb mnie bapierdala

Gość 34334
skoro jestes w związku to dlaczego przejmujesz się co inne kobiety myslą na twój temat? i drugie przez 29 lat nie zorientowaleś się ze nie należysz do przystojniaków?

ouy - nie pytam czy jestem brzydalem. Pytałem o coś innego. 34 - Myślałem że wyglądam zwyczajnie, a dziewczyny już nie ma. Wtedy miałem.

Gość 34334
wiec pewnie wygladasz zwyczajnie brzydal ma szanse zakompleksiony brzydal --szans nie ma,nawet u desperatek

masz takie szczescie, ze kobiety bardziej zwracaja uwage na charakter niz wyglad. gozej maja brzydkie kobiety

Gość IMO13246
Ciesz się z tego co masz. Na przykład ja, bez mrugnięcia okiem bym Cię wypatroszył autorze, jeśli to dało by mi Twój wzrost. A mięsnie można wytrenować...

A co ma niezbyt przystojna gęba do miłości? Mężczyzna, z któym jestem nie musi być ideałem, aczkolwiek musi mieć w sobie coś, co sprawia, że jest wyjątkowy - mogą to być piękne oczy, pełne usta, cokolwiek, co bardzo mi się podoba. :)

Gość kochanie ja nie lubię
przystojniaków. Dla mnie atrakcyjni są właśnie "brzydale" . Może dla twojej dziewczyny też? Dasz fotkę? milczaca4@wp.pl

Gość lilililiiiiiiii
Zależy jaki to brzydki dla ciebie. Dla mnie chłopak np. z pryszczami, tłustymi włosami, śmierdzący jest skreślony - chyba, że sprowadziłabym go na dobrą drogę. Hmm... Chyba nie chodziłabym tylko z takim, który nie dba o siebie ;). Tak naprawdę to nie spotkałam chłopaka naprawdę brzydkiego, ale zwyczajnie zapuszczonego. Kiedyś spławiłam chłopaka, który był otyły. Nie mam nic do takich osób, bo sama kiedyś do nich należałam, ale brzydziłabym się go pocałować, przytulić itp....

brzydal miałby u mnie szanse osttnio pełno takich topików tutaj... skoro miałeś dziewczynę to chyba nie jest jednak tak źle? głowa do góry!

Gość adrianoarturo
kurde gościu, ja nie jestem brzydalem, nie wstydze sie zagadac do dziewczyn, a i tak pomimo 25 lat nie mam dziewczyny

Gość janek ,j
moe moe po chuja masz w stopce coś co się nie wyświetla:O

Gość nie pierdol bo link nie dziala
,

Gość fajnie ze wogole
Ciesz sie ze wogole miales dziewczyne, chyba nie jest z Toba az tak zle.

Gość judytkaa
brzydsza twarz nie ma wiekszego znaczenia, jesli jestes zadbany, czysty, pachnacy i odwiedzasz czesto fryzjera:) tym bardziej ze jestes wysoki a to kobiety bardzo pociaga. moja babcia mowi ze facet to powinien byc tylko troche ladniejszy od diabla nie wiem jak ci twoja byla mogla tak powiedziec, bez przesady jakas dziwna jest.

Gość Wredman
Kobiety nie kochają nas tak jak my je. Masz szanse o ile jesteś zadbany, czysty, pachnący a do tego szarmancki, ujmujący, zabawny lub poważny kiedy trzeba, jeśli umiesz kobietę zainteresować tym co mówisz - i słuchać jej uważnie, zaskakiwać drobnymi dowodami miłości i tak dalej. Plus nie zaszkodzi, jeśli masz jakiś ukryty solidny atut i umiesz go dobrze używać. :) Ja nie mam pięknej twarzy, ale jestem w związku z super kobietą od lat m.in. dlatego, że najpierw udało mi się ją zafascynować osobowością a potem zaspokoić atutem. :) A na długą metę ważne, żeby kobieta mogła być pewna, że jesteś dla niej i będziesz, że jej nie zdradzisz, nie opuścisz i zawsze będziesz przy niej. Jak sie kobieta zorientuje, że ma taki skarb, to łatwo Cie nie wypuści (o ile to kobieta, a nie jakaś durna lala wychowana na Cosmo).

Gość boy from sosnowiec
sam niemam powodzenia u lasek wiec piona gościu,jesli chcecie zobaczyc mije foto zapraszam na gg 28170722 oferty tylko z sosnowca i dąbrowy

Gość hmmmm...................
tak to jest :(

Gość mjrhfyed
dla mnie facet nie musi byc piekny. powinien byc mily, czuly kochany, opiekunczy, byc dobrym facetem z zainteresowaniami myslacy powaznie o zyciu. to sie liczy dla wiekszosci kobiet. wyglad jest na drugim planie, w tle....

Gość Navya
To zalezy.. czasem faceci brzydale mają w sobie to coś ;)

Gość Navya
znałam nawet takiego jednego. miał blizne na twarzy taką szramę no i nie był najpiękniejszy. ale był bardzo pewny siebie , miał poczucie humoru..śpiewał w zespole rockowym w naszym mieście. No był bardzo zdolny, inteligentny.i masa dziewczyn się koło niego kręcila

Gość Navya
ale fakt jak brzydki to nie może być zakompleksiony.. w ogóle zbyt zakomplesieni faceci zwykle bez względu na wygląd sa dla mnie skresleni

Gość dukankaaaa :)))
no pewnie ze mialby!! ja uwielbiam facetow o niecodziennej urodzie:)) moj poprzedni byl tak brzydki ze az sie w nim przez to zakochalam , moj obecny hmm tez jest raczej brzydki nie wiem bo dla mnie oni zawsze byli i beda piekni :)) po porstu nie wszytskim podoba sie dany typ faceta, od przystojniakow i typowych "ciasteczek" mnie odrzuca :) a ty wez sie w garsc :)

Gość heellenka
Mój facet mówi o sobie, że jest brzydalem. Dla mnie jest najbardziej męskim facetem z jakim się kiedykolwiek spotykałam:) Nie umiem obiektywnie ocenić. Dla mnie jest przystojny. Choć na początku nie wpadł mi od razu w oko:)