Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi???? ?

problem z pecherzem podczas sexu

Polecane posty

Gość o co chodzi???? ?

Zaczne od tego ze od wielu lat czesto chodze siku - ok 15-20 razy dziennie. Jezeli cos wypije to w ciagu godziny ide 2-3 razy siku. Bylam u ginekologa, u urologa, mialam badania i niby "taka moja uroda". No cos przyzeyczialam sie jakos do tego uciezliwego stanu. Sex uprawiam od pol roku, jest super ale w wiekszosci pozycji mam "podrazniany" pecherz i po chwili juz nie chce sie w danej pozycji kochac bo po prostu chce mi sie siku...czasem musimy rpzerywac sex bo ja musze isc do ubikacji tak mi sie chce siku...w sumie tylko w pozycji na misjonaza, od tylu i w pozycji siedzacej ( twarzami do siebie ) nie czuje ucisku i ocierania o pecherz...nie wiem co z tym robic? moze lekarz cos przeoczyl?

Gość balbala
Też tak miałam. Idź do dobrego lekarza i poproś o lek na zwiększenie pojemności pęcherza, jeśli to jest problem, a zazwyczaj o to chodzi. Poprawi się trochę. Pij dużo i próbuj się troszkę przytrzymać, ale delikatnie i stopniowo, no i nie w czesie seksu. No i siku przed seksem koniecznie.

Gość o co chodzi???? ?
nawet nie wiedzialam, ze jest lek na zwiekszenie pojemnosci pecherza....dzieki :) zawsze rpzed sexem i po ide zrobic siku i po sexie czesto lykam 2 tab. uroseptu ( czytalm w necie zeby tak robic ).Pije duzo i wlasnie prubowalam sie tak "przytrzymac" troche z tym moczem ale robi mi sie niedorbze i pozniej strasznie boli mnie pecherz ( nawet jak sie powstrzymuje przez ok 10-15 min ) kurcze naprawde meczace to jest..

Gość o co chodzi???? ?
dodam jescze ze np. w pozycji na lyzeczke albo w pozycji ( nie wiem jak ona sie nazywa ) gdy leze na plecach i mam nogi ugiete opierajac sie stopami o amiona partnera to naprawde takie ocieranie o ten pecherz czuje z juz po chwili chce mi sie siku...a w dodatku to ocieranie jest naprawde nieprzyjemne...

Gość o co chodzi???? ?
moze ktos jeszcze cos poradzi?

Gość powiem tylko tyle że
mam identycznie :O

Gość o co chodzi???? ?
a bylas z tym u lekarzy? kurcze dla mnie to jest naprawde meczace nie tlyko podczas sexu, ale ze ogolnie np. w rpacy czy u kogos co chwile musze chodzic do ubikacji... a niby badania wychodza ok...a sex chce uprawiac w roznych pozycjach a nie tlyko w tych 3 ;/

Gość powiem tylko tyle że
ano byłam. Oprócz białka w moczu nic nie wykryli. Kazali brać takie żurawinowe tabletki. Ale wkurza mnie że musze przerywać i lecieć siku :O

Gość o co chodzi???? ?
uroseptow, urinalow, zuravitow i innych takich to ja juz tyle bralam ;/ ja nie wiem cyz ja mam pecherz nie tam gdzie trzeba czy co;/

Gość o co chodzi???? ?
najgorszej jest jak sie juz jakis czas kochamy a ja mowie "Kochanie poczekaj, musze isc siku" prubuje sie powstrzymac zeby isc do ubikacji ale kurcze mysle tylko o tym jak bardzo chce mi sie siku i nie moge sie skoncentrowac na sexie...

Gość Jelcz342
Uprawiaj sex w łazience najwyżej się sikjasz na faceta i nie zniszczysz salonu.

Gość o co chodzi???? ?
ale smieszne...

Gość Słodka:)
ja też tak mam , i mam wrażenie , że pewnie mam torbiela na jajniku i on mi ucisk robi ... :/, ale taki problem to też często problem psychiki :P a to już jest nie zależne od nas :)

a tylko przy sexie Ci się chce ? ile razy w ciągu dnia chodzisz robić siku ?

może on ma za dużego członka :)

Gość o co chodzi???? ?
i żeby powiększyć sobie ten pęcherz, zaczęłam nawet pić piwo. Zaczęło się od 1 butelki a ostatnio doszłam do sześciopaku, bez którego teraz nie mogę usnąć, ale niestety to też nic nie dało. Wręcz przeciwnie, nie wiem dlaczego chce mi się jeszcze wiecej sikać i sama nie wiem co jest tego przyczyną ?

Gość o co chodzi???? ?
oczywiscie to ostatnie to podszyw....podczas sexu czuje ocieranie o pecherz ale tak jak mowilam nie we wszystkich pozycjach. Dziennie chodze do 20-25 razy dziennie siku. Nie mam zadnego zapalenia pecherza itp chociaz czesto pecherz mnie lekko pobolewa i wtedy chodze jeszcze czesciej. Nie mam zadnego torbiela itp, mialam juz wsyztskie mozliwe usg, duzo badan moczu....

Gość o co chodzi???? ?
podnosze

Gość sonilka
A robiłaś badania? Byłaś z tym u lekarza? Takie częste sikanie to nic innego jak infekcja pęcherza, która trzeba leczyć.