Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała190

spóźniona miesiączka, POMOCY

Polecane posty

Gość Mała190

Witam, Ostatnio dzień przed okresem kochałam się z moim chłopakiem( z zabezpieczeniem) jesteśmy bardzo ostrozni w tych sprawach. Miesiączke dostałam na drugi dzień i wszystko było w porządku. Natomiast od 5 dni spóźnia mi się okres wczesniej czasami zdarzały się opóźnienia ale max do 3 dni. Pobolewają mnie piersi po bokach gdy je dotykam i brzuch tak jakbym miala go dostać ale ciągle nic! Jestem strasznie tym zaniepokojona czy to może być ciąża? Na moja oko myślę ze nie powinnam, okres u mnie trwa 6 dni + do tego dochodzi ok. 5 dni niepłodnych po miesiączce, a plemniki dozywają w organizmie kobiety do 6 dni! co jest grane ? POMOCY!

Gość nknkndkfndgf
ciąża jak nic:P

oj tam moze poprostu spoznia Ci sie okres. stres, etc. wyluzuj i przstan o tym myslec - wiem na sobie. kiedys spoznial mi sie 1,5 tygodnia , myslalam tlyko dzien w dzien zeby dostac, i sobie powiedzialam ze koneic z mysleniem o tmy i na drugi dzien dostalam :D

Gość studniarz
Masz dobrego chłopaka i go straszysz,po weselu na 100% bedzie cie boleć głowa ,daj spokój dziewcze,poczytaj troche ,bo widze to strasznie,nie zawiozuj życia człowiekowi ,zostań starą panną - dla dobra was obojga ,Jessteś po to by facet nie chodził po proszonym!Zgotujesz mu straszny dom,wychodząc za niego.

Gość Mała190
może rzeczywiście za bardzo sie tym wszystkim przejmuje, ale po prostu nigdy nie mialam takiej sytuacji i cięzko o tym przestac myślec