Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czemu to tak jest w pl

znowu o tym ze tan nasz kraj jest popier..dzielony

Polecane posty

dlaczego w tym kraju tak ciezko o ta cholerna robote, a jak juz jest to za jakies marne grosze za ktore ciezko utrzymac rodzine, ( tymbardziej ja za艂ozyc), dlaczego tak ciezko za艂ozyc swoja dzia艂alnosc i pozniej ja utrzymac. ? nie wiem, wydaje mi sie ze w naszym kaju zyje sie coraz gorzej coraz ciezej, a spo艂eczenstwo chyba coraz bardziej sie rozwarstwia :o sory, tak mnie wzie艂o na narzekania, zaraz pewnie napiszecie ze przeciez nie musze tu siedziec itp to moze wszyscy wyjedzmy za chlebem : o ten kraj to jakas r贸wnia pochy艂a :o macie jakies przemyslenia na temat Polski ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nikt ?

Udost臋pnij ten post

Masz racje, ja tak nienawidz臋 tego cholernego kraju... Wsz臋dzie tylko syf i chamstwo polityk贸w :o Jak si臋 dorobi膰, to tylko wyjecha膰. Moi rodzice w Niemczech byli par臋 lat i tylko dzi臋ki temu co艣 mamy :o Ja te偶 st膮d wyjad臋 wkr贸tce, bo mi si臋 niedobrze robi na widok tych krzywych mord [polak贸w za przeproszeniem... Zero rado艣ci w sobie, same gbury na ulicach co si臋 gapi膮 na mnie i znajomych jakby nas chcieli zabi膰 wzrokiem :o.

Udost臋pnij ten post

Bladow艂osaMerz. Ty dodatkowo mowisz o stosunku ludzi do siebie, ktory tez nie jest fajny. masz racje. ludzie mijali nawet na ulicy sa smutni, szarzy. czemu tak jest ? bo wszedzie sie spieszymy, biegamy za艂atwimy, kombinujemy zeby lpiej sie zylo. a tu co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sebek1
Bo偶e, czemu zawsze patrzycie na nasz kraj pod k膮tem, polityk贸w, syfu i chamstwa. To nie jest prawid艂owe, ani prawdziwe. Mamy 2011 rok i jest dobrze.

Udost臋pnij ten post