Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelinka

Wyjaśnijcie mi!

Polecane posty

Gość Paulina z Tap Madl
mojego chyba nie trzeba, heeeelooł?

Gość Paulina z Tap Madl
chcialbys! hah nie mam zamiaru spelniac twojego marzenia

Gość znowu jaa
Pewnie swoje pytanie kierujesz do "czarnych"? To ci się przyznam, że kiedyś się zaczerniłam, a potem zapomniałam, jak to dokładnie było. Więc jak mam chęć lub czuję przemożną potrzebę, żeby coś napisać - to używam takiego pomarańczowego pseudonimu, jaki mi akurat na myśl przyjdzie. Czasem przez kilka dni tego samego, a czasem kilku różnych w trakcie jednego wieczora...;)

heh to tak podobnie jak ja. Czasem jak wolę się nie ujawniać to jestem inna pomaranczowa Maria izabela- ---- przyznam że pierwszy raz cię widzę, być może przez to ze ja tu jestem od niedawna, fajne pseudo:)

Ja też Cie widzę pierwszy raz :) Ja pomarańczowo nie piszę, najwyżej ktoś mi pojedzie, że jestem głupia/pusta/zboczona/brzydka :)

ja tu jestem troche ponad tydzień, w miarę regularnie. Nie powiem żebym nigdy nie zaglądała ale teraz ma stały nick. No i już ktoś tam zdążył o mnie topic założyć:) He he robięsie sławna :P

A to gratuluję :) Ja jestem kilka miesięcy już i na razie doczekałam się tylko topiku-apelu pt. "Poka cyce" czy coś takiego. Sławna chyba nie jestem :)

Gość anaste
z bierzmowania :D w życiu bym nie wpadła :classic_cool: