Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellaaa

Stroj na poprawiny

Polecane posty

Gość Bellaaa

Zdaje sobei sprawe,ze podobnych tematow bylo w brod! Jednakze moj problem polega na tym,ze poprawiny odbywaja w sie w "Chatka grillowa" - bedzie grill i kostka brukowa. Kompletnie nie mam pojecia jak powinnam sie ubrac! Prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Byłam na poprawinach w tym stylu 2 razy (z drewnianą podłogą) i w obu przypadkach wszyscy byli ubrani zupełnie nieformalnie. Nawet obie pary młode miały zwykle jeansy. Najlepiej się po prostu zapytać.

Gość Bellaaa
Tak - tylko,ze to moje poprawiny :) I raczej nei chcialabym byc na nich w jeansach :) Ale dziekuje za odpowiedz =)

Gość Bellaaa
Bardzo aldne te spodnie. Bluzka takze. Tylko,ze slub jest w lipcu - podejrzewam,ze na dlugo rekaw bedzie za cieplo :) Ale ogolnie bardzo ladne zestawienie :)

Gość kotkamiauczka
Fantastyczne te bluzki a jakie ceny, prawie za darmo sama sobie coś kupie, :-) Jeśli grill to koleżanka pomogła Ci ( jak na mój gust ) i do tego super dodatki.Możesz założyć spódnice zamiast spodni delikatne sandałki i już, będziesz wyglądała bajecznie.

Gość kasiaaaag
moim zdaniem, te rzeczy, które proponuje Karola.M są całkiem fajne i do tego w super cenach, ale kompletnie nie pasują do okazji, nawet jeśli poprawiny odbywać się będą w chatce grillowej. jeśli założysz coś z proponowanego zestawu mogę się założyć, że będziesz się czuła średnio dobrze i atrakcyjnie, bo większość ludzi będzie bardziej elegancka. lepiej postawić na bezpieczną, dobrą jakościowo i neutralną sukienkę niż takie hmm troche tandetne ciuszki, podaje Ci propozycję (też z allegro, bo tak najłatwiej ;) http://allegro.pl/nowa-sukienka-simple-rozmiar-38-wysylka-gratis-i1418384328.html http://allegro.pl/simple-cieniowane-kwiaty-wysmuklajaca-40-cudo-i1394178309.html http://allegro.pl/simple-panterkowa-sukienka-tunika-40-nowa-i1404971804.html http://allegro.pl/simple-cudna-sukienka-z-bufkami-i-zamkiem-r-36-i1424555692.html

wystarczy poszukać w sklepach;) życzę powodzenia w szukaniu stroju i liczę że się pochwalisz jak już kupisz;)

Kasiaaag- ale mi nie chodzi o to żeby konkretnie to kupować ale że ja ubrałabym się w tym stylu ale na poprawiny raczej kupiłabym w dobrym sklepie a nie na allegro;)

Gość kasiaaaag
Karola.M - zacznijmy od tego, że ja tam do allegro nic nie mam ;p czasem też tam kupuję i jestem zadowolona. po prostu nadal obstaję przy swoim, że styl rzeczy, które zaproponowałaś na poprawiny nie pasują do osoby panny młodej. bardziej do gościa. ja np. chętnie ubrałabym się w te spodnie, które zaproponowałaś (i chyba je kupie ;p) no ale panna młoda nawet w chatce grillowej powinna wyglądać naj. a wiadomo naj - raczej nie będzie wyglądała w t-shirtach ani spodniach. najłątwiej to osiągnąć wkładając jakaś porządną kieckę :)

może to zależy od miejsca gdzie się mieszka ale u nas jest to regułą że młodzi na poprawiny ubierają się luźno...każdy ma swoje zwyczaje i to nie podlega dyskusji bo kompromisu nie będzie;) będę nieskromna ale ja w co bym się nie ubrała to się sobie podobam ii czuję się sexi;) więc dla mnie to nie problem;) ale sukienka też fajna rzecz;) też uwielbiam i to na każdą okazję nie tylko na imprezę;)

Gość kasiaaaag
ja do tematu podeszłam bardziej intuicyjnie niż w oparciu o doświadczenie, bo jako takie jest niewielkie jeśli chodzi o bywanie na poprawinach :) byłam na 2. jedne odbywały się w ogrodzie z ogrodowym grillem - więc klimaty podobne i koleżanka zaprezentowała się w mini bombeczce i baletkach - także ładnie dziewczęco i wygodnie a to najważniejsze :)) strasznie ciekawa jestem co Bellaaa wybierze na poprawiny, bo dyskusja gorąca ;) Bellaaa teraz Twoja kolej na post !! :)

a ja byłam na wielu ale od strony kuchennej;) i też na początku jak zaczęłam pracować na weselach byłam w szoku że na poprawiny przychodzi się tak luźno ubranym;)

Gość Bellaaa
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za pomoc :) Jestescie swietne! Super propozycje - jednak (przepraszam Was bardzo) ale nic w moim guscie :) Siostra uwaza,ze powinnam ubrac ladne, czarne lub brazowe spodnie lniane badz eleganckie z cienkiego materialu (biodrowki) i do tego koszule biala - wlozona w spodnie.

Gość Bellaaa
Albo leginsy te polyskujace do kostki, czarne lekkie sandalki i gorset zolty badz blekitny - dluzszy do pupy :) co sadzicie?