Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha zocha

czy warto rozkrecic taki mini biznesik??

Polecane posty

Gość gocha zocha

mianowicie mam na mysli.. robienie kolczykow. Na allegro jest pelno polproduktow do tego rodzaju rzeczy ale nie wiem czy warto.. W sumie koszt rozkrecenia takiego biznesu nie bedzie wielki bo mam na oku pare swietnych aukcji z takimi rzeczami jak chociazby zatyczki z sylikonu 50 sztuk za zł, albo bigle w ilosci setek za grosze... Troche czasu moge w to wlozyc wiec nie bedzie z tym problemu ale czy warto? dziewczyny co o tym sadzicie ? czy na tym mozna zarobic?

Gość ważna sprawa
myślę, że tego pełno wszędzie:D

Gość gocha zocha
czyli?? tak czy nie??

Gość ważna sprawa
jako hobby -tak.

Gość raczej na tym nie zarobisz
ale pobawić się można:)

Gość ważna sprawa
a te : BIGLE OTWARTE Z KULKĄ I SPRĘŻYNKĄ ...można gdzieś kupić , ale ze szczerego srebra? :D

Gość gocha zocha
no nie nie posrebrzane oczyweiscie ;) ale te zatyczki i tak se kupie i tak ;P sprobuje z mala iloscia i zobacze, jak sie rozkreci i cos zarobie to dam znac ;D

Gość ważna sprawa
ja nie mogę nosić podrób więc dlatego pytam o prawdziwe srebro:(

Gość gocha zocha
prawdziwe byloby pewnie duzo drozsze i nawet wole nie patrzec.. pobawie sie dziadostwem ;D

Gość wytwórnia biżuterii
witam, akurat te zatyczki to znalazłaś jedne z droższych na allegro... w tej cenie można kupić nie 50 ale 300-500 sztuk sprawdź sobie ofertę najlepszych sprzedawców półproduktów: antykwariatedupl costumejewellery borys78 wichereq itd...

Gość ważna sprawa
mnie od dziadostwa uszy puchną i bolą:(

Gość gocha zocha
tak tak, ale ja nie potzrebuje az tylu bo chce najpierw sprawdzic czy mi to pojdzie,.. a 50 zatyczek i tak sie przyda i tak do mojej domowej kolekcji a co ja zrobie z 500? ;/

Gość wytwórnia biżuterii
wazna sprawa - bo nalezy kupować biżuterię z elementów antyalergicznych bez niklu i ołowiu.... w srebrze przecież też są domieszki innych metali ...

Gość ważna sprawa
już próbowałam:(

Gość Informatyk :))))
co za czasy, każdy chce na gooownie zarobić, same lenie i darmoznajdy nikomu niepotrzebne

Gość wytwórnia biżuterii
ale skoro kosztuja dokladnie tyle samo i niczym sie nie roznia to i tak wolalabym kupic wieksza ilosc ...

Gość gocha zocha
a te zatyczki beda pasowaly do bardzo cienkich drucikow? bo mam duzo takich i jak cos to zeby pozniej do kosza nie poszlo.. musze sie szybko decydowac bo aukcja mi sie za niedlugo konczy ;P

Gość wytwórnia biżuterii
na tym goownie zarabiam od lat :):) z pewnoscia wiecej niz srednia krajowa... wiec sie oplaca

Gość gocha zocha
nnie znosze informatykow ;D brudni.. tluste wlosy i mysla ze rozum zjedli ;D

Gość wytwórnia biżuterii
u tego sprzedawcy zakupow nie robilam,,, ale zatyczki tego typu pasują do dość cienkich bigli i nie zeslizguja sie

Gość gocha zocha
oki dzieki, mysle ze sprobuje z mala iloscia i zobaczymy jak to dalej pojdzie ;)

Gość wytwórnia biżuterii
a ja lubie informatykow - zwlaszcza jak naprawiaja mi komputer na odleglosc za pomoca e-klienta:)

Gość gocha zocha
jak sa daleko to jeszcze mozna ich zniesc ;)

spróbować zawsze można! wiem,że sporo osób robi takie rzeczy i niestety zauważyłam,że jest to interes nieopłacalny...u mnie w pracy jedna pani sprzedaje parę kolczyków za niecałe 2 zł. kilka osób kupiło, owszem...ale nie wiem, czy koszt produkcji się jej zwrócił .Ja również zajmuję się rękodziełem kartki okolicznościowe) i sprawia mi to ogromna przyjemność/satysfakcję...dlatego to robię...choć kwestia wynagrodzenia zostawia mi wiele do życzenia. Jednak najważniejsze jest to,że odprężam się przy tym i o to chodzi. Tak więc Droga Koleżanko, do dzieła! :-)

Gość wytwórnia biżuterii
oczywiscie ze handel w sieci powinien byc legaly... nalezy pamietac ze sprzedajac cokolwiek co ma choc odrobine srebra nalezy od razu miec kase fiskalna i byc vatowcem

spróbować zawsze można! wiem,że sporo osób robi takie rzeczy i niestety zauważyłam,że jest to interes nieopłacalny...u mnie w pracy jedna pani sprzedaje parę kolczyków za niecałe 2 zł. kilka osób kupiło, owszem...ale nie wiem, czy koszt produkcji się jej zwrócił .Ja również zajmuję się rękodziełem kartki okolicznościowe) i sprawia mi to ogromna przyjemność/satysfakcję...dlatego to robię...choć kwestia wynagrodzenia zostawia mi wiele do życzenia. Jednak najważniejsze jest to,że odprężam się przy tym i o to chodzi. Tak więc Droga Koleżanko, do dzieła! :-)

Gość Informatyk :))))
niewazne ze zarabiasz, ale jaka to praca, praca dla nieudaczników