Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyglądająca młodo.

Mam 19 lat, a wyglądam na dużo mniej. POMÓŻCIE.

Polecane posty

Gość wyglądająca młodo.

Wyglądam tak na 16, 17 to góra. Co zrobić, żeby wyglądać na więcej? Jak się ubierać? Może doradzicie mi jakąś fryzure? Noszę prawie codziennie 5-7 cm obcasy, ale to wcale nie sprawia, że czuję, że wyglądam na więcej lat. Kredki do oczu i cieni do powiek nie używam, bo mi nie pasuję. Nakładam tylko fluid, szminke, tusz do rzęs i czasami puder brązujący. Włosy mam ciemne, oczy niebieskie i generalnie raczej delikatne, dziecięce rysy twarzy. Kształt twarzy owalny. Po/doradzicie coś?

Gość dadasdasdasd
Ciesz sie poki mozesz bo jak bedziesz miala 40che to bedziesz marzyla zeby wygladac na tyle

Gość claviatura
Ja też mam 19lat, wszyscy mówią, że wyglądam na 15 i cieszę się z tego. Mam nadzieję, że za 30lat też będę wyglądać na młodszą.

Gość Ciulkowa...
Ja mam 21 a wciąż mi dodów kilka razy sprawdzają, jak ktoś mnie widzi nowy pyta, czy w tym roku matura czy za rok :) I bym ZA NIC nie chciała wyglądać na więcej, faceci lubią młodo wyglądaję dziewczyny. Dodatkowo ubieram się w trampki, bluzy, tshirty... i mam plecak w kształcie królika :) Mimo, że jestem z chłopakiem, to wciąż do mnie coraz to nowi chcą się lepić. 15 latki wyglądają teraz jak 30latki - nie są atrakcyjne dla chłopaków. Nie zmarnuj swojej młodej buzi :)

Gość Słodka:)
Ja mam 25 :P a jakbym powiedziała ,że mam 17 to by uwierzyli :P :) też młodziutko wyglądam pomimo iż się dość ostro maluję :), a to dlatego, że jestem drobniutką kobietką, ale naprawdę zgrabną, ale nie masz się czym martwić mi to teraz pochlebia :P, że ktoś mi daje 19 lat :P hihi :) wiesz jak kto dba tak i ma ;)

Gość Alka-Smok
Taaa.. faceci lubią, ale wyobraź sobie, że dookoła nich nie kręci się świat. Ja mam skończony licencjat, szukam pważnej pracy, a wyglądam na max. 18 i to nie jest za fajne. Ludzie nie odbierają mie jak ew. profesjonalistki w danej dziedzinie, tylko dzieciucha :/ No ale fakt, branie na imprezach mam, zwłaszcza ze strony podtatusiałych facetów :/

ja bede miala w tym roku 23. a wygladam na 17 :) i zawsze tak bylo ze dawali mi o kilka latek mniej. gdy kupuje mezowi papierosy to zawssze prosza mnie o dowod :) aa moj maz sie cieszy ze ma mloda zone. mam nadzieje ze jak bede miec 30 lat to beda mi dawac 22 :):):) Ciesz sie młodoscia :):):)

Mam 21 lat,a ludzie dają mi 16,17..Zawsze powtarzam,że lepiej wyglądać za młodo,niż za staro,bo nieraz widzi się trzydziestki wyglądające na pięćdziesiątki:(

Gość lillin
Ja też zawsze wyglądałam młodo bo mam prześliczne dołeczki w policzkach i lekko okrągłą buzię :) Ale w pewnym momencie życia wygląd lolitki mi się znudził i żeby wyglądać powazniej pofarbowałam wlosy na brąz :)

Gość mnbvcxzhjfghj
ja tez mam 23, a wyglądam na 16-18. co najlepsze za rok będę (jak się obronię i się uda znależć pracę) to będę szkolnym pedagogiem. pewnie smiesznie to będzie wyglądac:) no ale taką już dziewczęcą urodę mam:)

Gość o co chodzi???? ?
a po co chcesz sie postarzac? dlaczego dziewcyzny na sile chca wygladac starzej, a jak przychodzi co do czego to botoks, naciaganie skory itp itd... ja mam 27 lat a jeszcze czasem jestem pytana o dowod...nie chce sie robic na starsza bo po co? ciesze sie, ze mlodo wygladam i Ty tez sie cesz mlodoscia puki mozesz bo juz nieduzo ci jej zostalo

Gość Kachahahahaaaaa
O pracę chodzi? No to polecam pudry które nazywam "pancernymi" bo jak się takim posmaruję to lepsze niż kominiarka na zimę... postarzają jak nic, najlepiej dobrać ciemniejszy odcień niż sięp otrzebuje. Nie ostry makijaż, a stonowany i w odcieniach typu szary/brązowy/błękit (nie to, że wszystkie na raz). Fryzura sporo zmienia, ale to już musisz fryzjerki spytać, co by cie "udorośliło"

Gość aluchaaaaa
ciemne kolory wlosow postarzaja i faktycznie poprosic fryzjerke o jakas "dorosla" fryzurke :)