Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna przyszla mama

nadal nie wiem jaka plec 28 tc

Polecane posty

ponoc dziewczyna, ale niepotwierdzone nawet na 50%. kto nie wie lub nie chce wiedziec? nie kupilam poki co nic, no ok, kilka body w neutralnych kolorach, spodnie biale, czapeczki kremowe, skarpetki bezowe. Roze i tak mi sie nie podobaja, ale chcialabym wiedziec co tam sie rusza w brzuchu :-) kto ma podobnie?

Gość nocos ty:O
straszne,kurwa no straszne:O wstrzasajaca historia wymagajaca za zalozenia durnego topiku na kafe:O

Gość innaZwilna
ja jestem w 36 tc i też każdy gienkolog gada co innego. Na NFZ wydusiłam od konowała że chłopiec, a prywatnie jak byłam to dziewczynka. Wróżka mi powiedziała że syn.......

Gość mamadomina
ja nie wiedzialam do porodu chcialam wiedziec ale ni ebylo widac a potem juz nie mialam woecej usg na poczatku myslalam ze zwariuje z niewiedzy, ale fantastycznie bylo samej odkryc plec zakupy robilam we wszystkich kolorach oprocz rozowego, potem i tak wyrastal z ubran i juz kupowalam chlopiece posciel tylko 2 komplety niebieski i blekit, w razie dziewczynki dokupilabym pewnie rozowe

maj gad, ale wy macie problemy. Jest sobota, nudzi mi sie, nie moge zalozyc sobie durnego tematu :-) jak sie komus nie podoba to spadowa i tyle. w czym problem?

sama spierdalaj tłusta macioro

Gość innaZwilna
heheheheheh............ale się hormony burzą....aż miło poczytać :P

ja sie skupilam poki co na bialym, zoltym i pomaranczowym :-) i tak nie mam zamiaru kupowac jakis dziwnych ciuszkow pt. falbankowa kiecka czy cus, musi to byc mega niewygodne dla takiego malucha. Reszte najwyzej dokupie jak sie urodzi, no chyba, ze na 90% mi potwierdza co tam mam.

Gość żałosne kafepółmózgi
Autorko nie czytaj tych gnomów leśnych :o Ja dowiedziałam się w 15 tyg, że będzie dziewczynka. Mimo to do końca ciąży byłam pewna, że będzie chłopak. Jednak lekarz się nie mylił :) Moja córka ma już 4 miesiące.

nie mialam pojecia, ze wywoluje takie emocje :-) ja nie rozumiem co poniektorych ludzi :-/ normalnie ZAL.

zal...o kurwa masz 15 lat ze piszesz ZA??? co jebana w dupe szmato????

Gość innaZwilna
Jakto co....?????? Ferie są, dzieciom się nudzi :P:P

nocos ty: Hehehe poluzuj kucyki dziecinko :P

tepe jebane w dupe pizdy:D

wlasnie ferie sa dzieciom sie nudzi :-) nie rozumiem o co wam chodzi? zadalam proste pytanie, nie wymagajce nawet za duzo pisania, po prostu chcialam poznac opinie innych kobiet, ktore sa w mojej podobnej sytuacji. Zazdroscisz, ze jestem w ciazy? bo nie rozumiem twojej zlosci. pisze ZAL, bo nie mam polskiej klawiatury. odczep sie i spadaj stad.

Jak brakuje argumentów inteligentnemu człowiekowi pozostaje rzucanie "je­banymi piz­dami". Wracaj do swojego osiedlowego gimnazjum na naukę wypowiedzi pełnymi, Ty impotentko umysłowa o IQ musztardy :D

ja poznałam płeć w 14 tygodniu, widać na usg, więc raczej cycek nie powinien zamienić się w brochę :D:D ale nie opieram się ślepo na kolorze niebieskim-ciuszki mam z każdego koloru po trochu.

tak,kurwo baaardzo zazdrosze ci:D:D:D:D:D:D hahah..och za jebane pizdzisko z ciebie:D:D:D:D chodzaca macioro:D a bachor pewnie bedzie brzydki jak noc!

Ignor tępaku :D

bedziesz miec tępego,brzydkiego i zjebanego bachora