Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek90

Nie mogę w nią wejść.

Polecane posty

Gość Janek90

Witam. Mam razem z moją dziewczyną problem. Od jakiegoś czasu probojemy się kochać. Jednak nie mogę w nią wejść. Zawsze strasznie ją boli że aż płacze. Błony dziewiczej już powinno nie być ponieważ kilka razy udalo mi się chociaż do polowy wprowadzić penisa. Jednak zaraz musialem wyjść bo sprawiałem jej za duży ból. Po za tym chce jej się sikać jak już w niej jestem. Jak wkładam palec to samo ból i nacisk na pęcherz. Też tak ktoś miał? Możecie coś poradzić?

Gość ja tez takk miialamm
tez facet nie mógł wejsc,smiielismy sie ze nie moze trafic:P tez bolało trzeba dobrze dziewczyne rozgrzać;) minetka czy cuś:) po porodzie jest o niebo lepiej ,nic nie boli ale nacisku na pecherz nie mialam

Gość Janek90
Ja ją tak rozgrzewam że ma nieraz orgazm przed wejściem

Stara metoda komputerowców: sprawdź czy wkładasz wtyczkę do właściwej dziury :p

Gość Janek90
Dodam, że mój penis nie jest zbyt okazały bo mieży ok. 7,5 cm gdy stoi, więc sądzę, że to nie jest przyczyną. Piszę to, rzeby uprzedzić szyderstwa innych, zakompleksionych ludzi.

Gość colamonster
powinienes skontaktowac sie z chirurgiem plastycznym swojej dziewczyny. najwyrazniej operacja zmiany plci nie zostala przeprowadzona prawidlowo. mam nadzieje ze chociaz plastyka piersi sie udala. albo moze ty zglos sie do poradni. zycze powodzenia i wspieram mniejszosci

Gość Sterol
ja mogę pomóc przełamać pierwsze lody :))) jak coś, to daj znać pokaże co i jak pozdrawiam ;)

Gość asdfjhjxch
najpierw trzeba wyjąć tampon

Gość też tak miała mna począktu
Kup żel nawilżający, a ona niech strzeli kielicha przed, to się rozluźni łatwiej.

Gość też tak miała mna począktu
ja zawsze "przed" walę butlę wódeczki z gwinta a potem wyjmuję tampon z dupci bo już mam zwieracze mocno rozepchane i muszę ich używać, żeby mi kał na majteczki nie wypływał.

Gość Hiperdoctorka;)
Hej:) uzyjcie zelu nawilzajacego,nawilzanych prezerwatyw...jesli to nie pomoze marsz do ginekologa!!!:) moze to ze stresu moze z wad anatomicznych ale watpie nawilzajcie sie ! :)

Gość a może twoja dziewczyna
ma pochwicę? Ale spokojnie to jest wyleczlne

Gość doskonale to znam, sama miałam
wyrok : pochwica. Męczyliśmy się 10 miesięcy, w końcu się udało przy pomocy maści znieczulającej. Oczywiście trzeba się rozciągać i to tak często, jak to tylko możliwe. Zacznijcie od małego palca, na pewno będzie ją bolało, ale musi próbować.Tylko pamiętajcie o maksymalnej delikatności, bo się jeszcze bardziej może zniechęcić.Jak to przeskoczycie, próbujcie dwa. Potem zaopatrzcie się w mały gładki wibrator. Dopiero jak się przyzwyczai do tego, próbujcie "normalnie", ale też powoli i bardzo delikTtnie, choćby to miał być milimetr po milimetrze.W końcu się uda, mnie to mniej więcej tak wyglądało.