Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasaista

dobry ginekolog w warszawie- ciężarne doradźcie!

Polecane posty

Gość pasaista

Dziewczyny od roku staramy się z mężem o dziecko i na razie nic z tego...Na razie nie trafiłam do żadnego ginekologa, ktory wzbudziłby we mnie zaufanie...Okazuje się że mam zespół policystycznych jajników, problemy z cukrem, mój mąż ma za mało plemników. I każdy lekarz mówi co innego i doradza co innego...Robię różne badania, które potem każdy interpretuje...Chcialabym trafić do jednego lekarza, który zająłby sie nami na poważnie:( A przede wszystkim potraktowalby nas normlanie. Znacie kogoś takiego w Warszawie? W lux medzie na przykład?

Dr. Anna Sarnowska prywatny gabinet: Warszawa, ul. Walecznych 40 m. 1A, tel. (22) 490 39 79, tel. kom. 602 423 345

Gość afdhgte
dynowski w lim/lux med.. objawy mialam podobne a jestem w 5 miesiacu ;)

Gość Endzi85
Niestety to fakt, ciężko trafić na na prawdę dobrego lekarza, profesjonaliste, godnego zaufania. jakiś czas temu poszłam prywatnie do ginekologa i pani doktor powiedziała mi, że mam hpv bez żadnego powtórzenia badania, ponownej diagnozy, nie na pewno hpv i najlepiej, żebym odrazu się zaszczepiła u niej w przychodni. załamałam się! ale stwierdziłam, że pójdę jeszcze do innego lekarza tak dla penwości, okazało się, że to nie hpv a w zasadzie nic groźnego! Trafiłam wreszcie na profesjonalistę, niezwykle skrupulatnego dr Denisa Aduku w prywatnej przychodni Prosen w centrum Warszawy(ul. Płocka). Poleciła mi go ciocia i jestem jej za to bardzo wdzięczna! Pamiętajcie dziewczyny niektórzy lekarze czasami mijają się z powołaniem, dlatego warto zasięgnąć porady rekomendowanych lekarzy!