Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera7843264

Czy mogłam zajść w ciąże ?! Proszę o pomoc ! :((

Polecane posty

Gość Wera7843264

Witam mam na imię Weronika i mam 18 lat. Mam problem w pewnej sprawie. Mianowicie w dni PŁODNE pieściłam się ze swoim chłopakiem. Penis jeździł tam, ale nie wkładał go do środka. Nie miał tam śluzu bo osobiście tego dopilnowałam, a ja byłam wtedy dziewicą. Mogło dojść do zapłodnienia? Jakieś 5 dni później doszło do stosunku oraz przebiciem błony dziewiczej, z zabezpieczeniem oczywiście. Nie doszło do wytrysku. Czy w tym przypadku również mogło dojść do zapłodnienia? okres spóźnia mi się 1 dzień. Ostatnio Miewam różne humorki. Piersi bolą, ale to raczej przed nadchodzącym okresem. Chodzę ostatnio zestresowana. Czy to może być przyczyną opóźniającego się okresu ?

Gość jak zwykle brak edukacji
Nie, nie jesteś w ciąży

Gość jazda to na bliźniaki
oczywiście że jesteś w ciązy! Co za głupie pytanie! mało tego jak się jeździ penisem to bliźniaki są pewniakiem...

Gość isiunia...
napewno nie jestes uspokoj sie kochana:)

Gość Pozytyw jak nic
isiunia no co TY! Przecież to oczywiste że jest

Gość daria88
nie jesteś w ciąży napewno!żeby doszło do zapłodnienia musi dojść do wytrysku w tobie nie obok!

Gość sdssfddfffdfdfd
LASKA jakby ludzie zabezpieczajac sie zachodzili w ciaze to by nikt seksu nie uprawiał!!!

Gość Wera7843264
A czy moglam wczoraj zajsc w ciaze bo moj chlopak poszedl siusiu i potem mi tam wlozyl palce, niby umyl rece bo slyszalam ale nie wiem czy dokladnie mydłem? Czy mydło zabija plemniki?

Gość Wera7843264
Tylko domestos? przeciez jak powiem chlopakowi zeby umył rece domestosem to mnie wysmieje :O A ile go trzeba użyc? Moze doleje troche do mydła w płynie

Behehe, od razu wiedziałam, że to prowo :D Jaka nastoletnia dziewczyna podaje w dzisiejszych czasach na "dzień dobry" na forum swoje imię? :D I jeszcze to podkreślenie "dni PŁODNE".

Gość do zaciążonej wery
wera już się z Ciebie lejemy prostaku

Gość Wera7843264
Nie możecie normalnie odpowiedzieć? Boję się :( Nie przezywaj mnie bo ja Cię nie przezywam.

Gość nie weroniko nie jestes
a nie masz lepszych zajec w ferie? i czemu te pytania sa zawsze w niedziele, czyzbyscie szalaly w soboty w czasie dyskoteki?

Gość zaaaaaaaalezyyy
nie, nie moglas zajsc w ciaze. okres spoznia ci sie 1 dzien? czasami tak jest, rozne czynniki mogly wplynac na jego opoznienie. mi sie spoznial 1,5 tygodnia i zyje :P

Gość idiotyzm_powala_debilizm
Naiwniara