Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikolokoro

petit star zia

Polecane posty

Gość pikolokoro
one sa identyczne wiec nie mozna stwierdzic ktora ladniejsza.nawet stelarz maja identyczny.Mnie chodzi glownie o wytrzymalosc tego wozka,bo moj syn jest dosc ciezki.W sumie skonczy niedlugo trzy lata.Ale ja musze miec wozek jeszcze,bo do miasta mam bardzo daleko,a malego po kilkunastu metrach bola nogi.Mialam wczesniej wozek spacerowy ale sie zepsol juz byl wysluzony.

Gość pikolokoro
uzywaz tego lira 3?

Gość pikolokoro
podbijam

Gość pikolokoro
tak cos mi sie zdaje,ze to tylko reklama wozka byla...

Gość do autorkiiiii
uzywam :) jako wozek wiosenno-letnio-jesienny bo na zime mam solidny wozek na pompowanych kolach lira jest super,polecam z czystym sumieniem

Gość pikolokoro
no dobrze ale czy on mi sie nie rozkraczy pod trzylatkiem?Bo jesli ma sie rozkraczyc zaraz to chyba wole najzwyklejsza parasolke.

Gość do autorkiiiii
a ile wazy Twoj trzylatek? moja corcia ma 2 latka wazy 12,5 kilo i wozek jezdzi super a przeznaczony jest chyba dla dzieci do wagi 16 kilo:)

Autorko ja akurat nie używałam tego ale po mojej córce ( 2,5) mogę stwierdzić że nie wysiedziałaby mi w tym wózku bo ma mało miejsca na stopy. My mamy taki tradycyjny i z przodu ma podstawkę pod nogi na całej szerokości, przymierzałam ją kiedyś do takiego to wyrzucała nogi. Jak nauczysz to może będzie ok ale ja wybrałabym tradycyjny

Gość pikolokoro
wszystkie wozki spacerowe typu parasolka do 15kg.Moj synek na dzien dzisiejszy nawet nie wiem ile wazy(waga mi sie zepsula w domu) ale w zeszlym roku wazyl 13kg.No a teraz to mysle,ze minimum 14 albo i 15.

Gość pikolokoro
no moj maly juz siedzial w tym wozku na wystawie.Dobrze sobie siedzi jest ok mowi,ze mu wygodnie.Nogi trzyma na tej podstawce glowa troche wychodzi za siedzonko,bo jest wysoki ale w kazdej parasolce bedzie mu wychodzila.Chodzi mi jedynie o to czy taki stelarz jest mocny,bo tego nie jestem w stanie stwierdzic w jednorazowym przymierzeniu wozka do dziecka.

Aha i jeśli po prostu szukasz wózka wytrzymałego to my mamy chicco simplicity i kuzynka pożyczała go ode mnie dla synka który waży 18 kg. Fakt nie jeździł w nim na co dzień ale na pożyczkach nie ucierpiał i młodemu było wygodnie więc jeśli jesteś zainteresowana innymi to może też ten sobie obejrzyj

A tak ogólnie czemu ten wózek jest "typu parasolka" ? My mamy parasolkę i nie wiem co to ma wspólnego? przecież to normalna lekka spacerówka. Parasolka to całkowicie na płasko się składa, nie ma kosza i waży koło 3kg

Oczywiście to my mamy parasolkę nie tyczyło się tego chicco :) Parasolkę mamy z grapi czy jakoś tak - też kuzynka pożyczała i wytrzymywała ;) Ale to nie nadaje się na spacery tylko na szybkie wyjścia

Gość pikolokoro
"parasolka"to znaczy,ze na wiosne lato.No nie wiem w kazdym razie wszystkie wozki sa do 15 kg oprocz phil&ted bo ten jest do pieciu lat az.

Gość hahahahhahahahhahahah
wozek tępa krowo typu parasolka to wozek ktory sklada sie w taka laske a la parasolka:P a nie ze na wiosne czy lato:D:D boze skad sie takie tępe krowy biora jak ty:O

Gość pikolokoro
wspolczuje twoim dzieciom oblesna mamusko.Rynsztoku ten wozek rowniez sklada sie latwo jak parasolke wiec co sie rzucasz jak wesz na grzebieniu?

Gość ewito
Ullllaalallla....ale tesksty lecą!!! Kobiety- matki Polki z Was są, a obrażacie się wzajem jak dzieciaki niewybredne. Podbijam temat, moja córcia ma 13 miesięcy i przymierzam się do kupna spac.- parasolki. Problemem dla mnie są limity wagowe 15 kg. Moje dziecię waży już 12,5 kg!!! Jak długo ma mi starczyć taki wózek?? To bez sensu!! Do mnie przemawia Peg-Perego Pliko 3, trochę straszna cena, ale wózek ma sporo miejsca w środku ...no i ta budka miodzio! Ale jak mam wydać tyle szmalu a wózek rozjedzie mi się pod ciężarem dziecięcia;)??? Co tu począć???

Gość gość
moja prawie 5 lat ma i jeździ w Petite Star Zia4 / czterokołowy bez tego podwójnego kółka z przodu.