Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ashy-moon

Akcja walentynkowa-zaczyna w Polsce i wyrusza w świat:)

Polecane posty

Gość ashy-moon

Witam was forumowicze:) Chciałabym się zwrócić do was z nietypową prośbą. Otóż zbliżają walentynki, w tym roku chciałabym aby mój luby otrzymał na prawdę wyjątkowy prezent, taki którego by się nie spodziewał;) Ale niestety, potrzebuję do jego wykonania pomocy innych ludzi. Przechodząc do rzeczy-chciałabym skompletować jak najwięcej zdjęć zrobionych w różnych częściach Polski jak i świata, na których widnieje serce złożone z dłoni ( http://c.wrzuta.pl/wi13429/cd1f6a6300000ddc49b41493/0/serce%20z%20dloni ). W jego Tle coś ciekawego np plaża, zachód słońca, albo coś znanego jak krakowski rynek, krakowskie bryczki, czy nawet wielka krokiew w Zakopanem;) To mogą być miejsca, w których poznaliście waszą połówkę, albo gdzie często chodzicie, albo coś co ma dla was znaczenie...również to może być palma gdzieś w ciepłych krajach, wieża Eiffla, czy nowojorska taksówka bądź skrzyżowanie w Tokio itd...wyryte serce na drzewie:) Wasza pomysłowość i kreatywność będzie dla mnie nieoceniona:) Jeżeli macie znajomych albo rodzinę zagranicą i chcielibyście im przekazać prośbę o zrobienie takiego zdjęcia byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna:) Całość chcę zmontować w filmik wraz z muzyką, którą skomponuje przyjaciel specjalnie w tym celu. Oczywiście na każdym zdjęciu umieścić imię autora(i nazwisko jeżeli będzie chciał) oraz miejsce, w którym zostało zrobione zdjęcie...:) Wiem że te kilkanaście dni to mało czasu-ale liczę że znajdzie się na tylu pomocnych ludzi w Polsce i innych krajach, aby stworzyć coś takiego:) Jestem dobrej myśli. Jeżeli chciałabyś/chciałbyś wysłać zdjęcie to mój e-mail ashy-moon@o2.pl Z góry dziękuję wszystkim za pomoc:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować