Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość accident dittmer

Nie chce mi się do nich pisać.

Polecane posty

Gość accident dittmer

Czy to nie dziwne, że nawiązuje kontakt z dziewczyną np przez gg no i rozmawiamy, wszystko ładnie i nagle mi się później nie chce do niej pisać. Pisałem do niej że dam znać następnego dnia, a codziennie nie chce mi się zagadać. Chyba podświadomie boję się wchodzić w bardziej no wiecie nie chce za bardzo się zapoznawać żeby coś z tego nie wyszło tylko pytanie dlaczego?

Gość mhmhmhmhmh
powiedz jej o tym! zeby sobie biedna dziewczyna nie robila nadzieji. widocznie sam nie wiesz czego chcesz

Gość sołsad!
mam to samo z chłopakami... identycznie.Mówię,że napiszę a nie piszę,olewam...aż w końcu kontakt się urywa ale nie robię tego celowo.

Gość accident dittmer
dochodzę do wniosku że ten cały etap poznawania się jest nudny i męczący jak dla mnie. Te całe zapoznawanie, te tematy o których nie masz ochoty rozmawiać a musisz coś mówić przecież itd

Gość accident dittmer
i to mnie zniechęca

Gość sołsad!
wiesz co ja myślę,że to strach przed bliskością może? Ja np. nie jestem nieśmiała ale jeżeli ma dojść do spotkania to po prostu podświadomie urywam kontakt..nie wiem czemu tak sie dzieje.

Gość accident dittmer
no to też strach jak pisałem boję się podświadomie czegoś chyba właśnie bliskości. Jak to przezwycieżyć?

Gość sialalallalala
ciężko to przezwyciężyć,zapewne samo minie,musisz być bardziej rozrywkowy ; )