Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pl_pl

Okłamał?????

Polecane posty

Gość pl_pl

Wczoraj się poklocilam z facetem. Poszlo o to, że mnie okłamal. On twierdzi że nie. Napisał że jest w domu i ogląda film na jakims programie. Tak się złożyło że ogladalam tv i żadnego takiego filmu nie było. Pozniej się okazało że był z kolegą na imprezie... Okłamał czy nie? Czy tylko ja robie z igły widły?

Gość pl_pl
No niech się ktoś wypowie

Gość chciałabym mu pomóc
no skoro był na imprezie a powiedział że ogląda film to okłamał - po co zadawać takie pytanie skoro odpowiedź jest oczywista

Gość Inna PM
jw skoro pisał coś innego niż faktycznie robił to okłamał.

Gość pl_pl
No wlasnie a on twierdzi że mnie nie oklamal... Jeszcze sie obrazil... Już mi normalnie rece opadają...

Gość chciałabym mu pomóc
a niech się obraża. Odkryłaś to się obraził. A co miał zrobić? Widocznie uznał że tak bedzie lepiej dla niego. Olej to. Pomyśli i może zrozumie gdzie popełnił błąd

Gość pl_pl
No tak zrobiłam. Olalam. Niech sie obraza i zachowuje jak gówniarz. On chyba uwaza ze nic sie nie stalo :/

Gość pl_pl
Co o tym sadzicie?

Gość ulkacybulka
a co mamy sadzic? rzuc go w cholere, widac ze nie jestes dla niego najwazniejsza skoro zaczyna tak perfidnie oklamywac. nie warto na takich tracic czasu.

Gość pl_pl
Ja wiem , ale najwidoczniej on tego nie wie. Jeszcze sie obraza jak jakas panienka. Nawet nie ma odwagi sie przyznac do tego ze mnie okłamał. Uwaza ze nic sie nie stało.. :/

Właśnie dlatego że nie ma odwagi się obraził, a raczej udaje, że to zrobił aby nie musieć przepraszać a wręcz Ciebie do tego nakłonić

Gość pl_pl
Też doszłam do takiego wniosku. Ale ja na pewno tego nie zrobie. Ja jestem wobec niego w porządku. On sie zachowuje jak dupek. Jeszcze napisał ja cię nie okłamałem ale skoro ty wiesz lepiej to trudno...

Pewnie, że nie przepraszaj. Ale on jest żałosny .. w sumie identyczny typ jak mój były bo on np. umawiał się ze mną i nie przyjeżdżał ale oczywiście nie uprzedził że nie przyjdzie, potem, w sumie w czasie kiedy jeszcze powinno trwać spotkanie, wchodził na GG, pisał jakby nigdy nic to ja pytam czemu nie przyjechał a on że musiał coś jeździć z rodzicami i załatwiac, swoją drogą zawsze musiał... i nie raczył powiedzieć " przepraszam " ale za to naskakiwał, że się czepiam, że to nie jego wina, że o chvj mi chodzi i oczekiwał przeprosin :| Facet 23 lata...:O

Gość pl_pl
Mój też ma 23 lata ale zachowuje sie jakby miał 15. Niech sobie czeka na przeprosiny, ale na pewno nie ode mnie bo ja tego nie zrobie. Jeszcze zrobił afere ze ja go szpieguje.. Hahaha.. Niby jak? To w sumie samo wyszło. Ale on nie ma odwagi się przyznać..

jasne,że okłamał!! a Ty jeszcze masz co do tego wątpliwości??!! nie przepraszaj go za nic! bo to jego wina. zachował sie jak gówniarz! Raz oszukał i zrobi to kolejny raz w poważniejszej sprawie!!! raz odpuścisz t poczuje,że wolno mu wszystko!!

Bo mu głupio, że to jego żałosne kłamstwo wyszło na jaw... A Ty jesteś zaborcza czy raczej jakby Ci powiedział, że idzie z kolegami na imprezę to byś powiedziała " ok idź " i nie miała byś pretensji ?

Gość pl_pl
Nie miałabym pretensji. Chce to sobie wychodzi i nie robie mu z tego powodu żadnych problemów.