Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melirrrra

Kto żałuje, ze związał się z pierwszą miłością?

Polecane posty

Gość Melirrrra

Kto jest teraz przez to nieszczesliwy. Czy były oznaki, ze to moze nie wyjść a jednak w to brnęliście?

Gość Ja zaluje. Byly, ale ja bylam
wtedy niewinna naiwna dziewczyna uwazajaca ze kazdy czlowiek jest z gruntu dobry.

Gość hey ha
chodzenie od 15 roku zycia. Wszystko było ok cudownie nawet czasem, ja nie znałam innych mężczyzn niestety aniu charakterów. Myślałam, że pewne sprawy sa wszędzie takie same. Niesty po 4 latach małżeństwa mnie zostawił z dzieckiem.

Gość uroczabrunetka
ja wlasnie skonczylam zwiazek z pierwsza wielka miloscia...nie wiem.....

Gość Nolek
wiesz nie moza szufladkowac..moja kumpela ma rodzicow ktorzy byli ze soba w wieku 15 lat i do tej pory sa..maja trojke dzieciakow..ha..dzieciakow juz jeden ma 21 lat ;) przy okazji prosze wpadnjcie na moj post bo naprade potrzebuje pomocy.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4729331

Gość no pewno, jak menel na dworcu
na pewno żałuje były premier Marcinkiewicz, a pokazał to wiążąc się z młodą dupką Jsabel

Gość Nolek
ej ale isabel przeciez nie byla pierwsza miloscia Marcinkiewicza, zaluje pewnie ze opuscil swoja zone..to troche nie na temat..

Gość Melirrra
No ja wiem, ze sa osoby, które nie żałują ale myśle, ze jest sporo osób, które są z pierszą miłościa związane małżenstwem dziećmi. Zdecydowali tak bo kiedyś byli zaślepieni nie znali właśnie innych męzczyzn wydawało się ze tylko z Ta osobą mogą yć szczęsliwi A teraz tego bardzo żałują

Gość kasiaaaa1990rrrrrrr
oj ciagnie cos do tych pierwszych milosci ja bylam z swoim 4 lata i ciagle utrzymujemy kontak telefoniczny bo nieraz sie za soba stesknimy ,ale tak zeby pogadac... :)

Gość melirrra
A kto u Was zerwał dawno to było? Myślicie o powrocie?

Gość dzieci do kosciola
tam urzadzac gorzkie zale:)

Gość pafel
Ja po 8 i pół roku rozstałem się ze swoją wielką pierwszą miłością. Żałuję tego że zdecydowała się na taki ruch po tak długim czasie, wszystko tak daleko już zabrnęło były plany których już nie ma.

Gość milosc bezendu
Żałuję, bo teraz po rozstaniu wiem, że już nigdy tak nie pokocham :(

Gość malinowa piwonia
bardzo żałuję, że wyszłam za mąz za moją pierwsza miłosć, kiedy go poznałam miałam 17 lat i się zakochałam, niestety poswięciłam temu człowiekowi 9 lat swojego zycia z tego teraz nie mam nic, on odszedł 3 lata po slubie znalazł sobie inną, dziś ma rodzinę, ja nie mam nic...

Gość malinowa piwonia
moja rada dla młodych i niedoświadczonyc kobiet: nie wiążcie się ze swoimi pierwszymi partnerami, próbujcie jak to jest z innymi męzczyznami, bądźcie odważne... ja niepotrzebnie tak trzymałam się tego dziada! Wydawało mi się, że jestem z nim szczęśliwa! Ale byłam głupia! Nie popełniajcie mojego błędu, pierwsza miłosc to fajne wspomnienia ale za mało aby być razem przez całe życie!

Gość co jest zlego w wiazaniu sie
na stale z pierwsza miloscia ze tak zapytam?

Gość aha i achhhh
Ja, i jest dokładnie jak w pierwszym poscie. Tyle.

Gość moniquuee
ja, bardzo bo okazal sie draniem ale mial wtedy dopiero 18 lat wiec jeszcze dziecko