Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mishaaaa

Potrzebuję Waszej opinii!!!!!

Polecane posty

Gość Mishaaaa

Mój chłopak czasem wspomina coś o wspólnym przyszłym życiu ze mną- niekiedy mówi coś o dzieciach, o małżństwie, czasem żartuje o moim podwójnym nazwisku, gdzie drugi człon podaje jako jego. Ale w momencie kiedy ja coś wspomnę na temat tych kwestii to zmienia szybko temat, albo mruknie coś w sensie- że chyba oszalałam... o co mu chodzi? Czemu tak sie zachowuje? Potem ja nie wiem jak mam reagować na jego teksty tego typu a sama boje sie o czymkolwiek wspominać...co sadzicie?

Gość kiu6yty
nie mam pojęcia czemu tak sie zachowuje

Gość Mishaaaa
ja też nie, może on po prostu lubi "rządzić"? Skoro on tak mowi to mam byc szczesliwa, ale ja mam sobie nie pozwalac na takie pomysly bo to zalezy tylko i wylacznie od niego? !

Gość Mishaaaa
hmmmmm

Gość na wlasnym przykladzie
wiem, że pewnie tak mowi jak coś chce...Jak cos przeskrobal albo cos chce od Ciebie. Moj byly tez tak mowil, o naszej przyszlosci, dzieciach , nazwisku itd...tydzien przed rozstanie mowil , o tym jak to bedzie jak bedziemy malzenstwem , a rozstajac sie ze mna powiedzial , ze nie jest gotowy a ja chce go usidlic...Faceci tak maja, jak by chcial to by to zrobil , a jak tylko gada to na gadaniu sie skonczy.

Gość zabaaaaa
????

Gość mala_Miiiii
chyba cie olali