Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudusia1523

co sądzicie o tym wózku???

Polecane posty

Gość klaudusia1523
mi też się właśnie podoba tylko zastanawiam się jak się go będzie prowadzić:)

Gość polandpoland
beznadziejny:O dołoż z 300 zł i kup cos porzadnego a nie ten badziew:O

Gość stukupuku
bazarowa tandeta i pstrokacizna bije tymi wzorami po oczach az boli:O

Gość kjkljkjl
zajezdza rynkiem, dokladnie..i te kolory i wzory, podrozuje po Europie w interesach i z takimi wozkami spotkalam sie tylko w Europie wschodniej..

Gość klaudusia1523
każdy ma inny gust to co jednemu się podoba nie musi się podobać drugiemu nie pytałam się o to czy komuś się podoba czy nie i czy uważa ten wózek za bazarową tandete tylko co sądzicie o jego prowadzeniu a wzory są różne i różne kolory nie musi być wcale w kwiatki czy koła niby ten wózek jest trójkołowy ale ma dwa koła z przodu więc nie tak jak typowy trójkołowiec

Gość stukupuku
klaudusia to o po co pytasz skor nie odpowiadaci to, ze komu sie ten wozek nie podoba???? po co zakladasz taki topik? co??? mamy tu sie zachwycac kiepskim wozkiem bo co? bo ty uwazasz ze jest super? chyba porzadnego wozka w zyciu nie widzialas:O

Gość stukupuku
gdzie swoja droga masz rozum skoro na wiejską droge bez asfaltu wybierasz wozek z trzema kolami? kup solidny wozek czterokolowy z pompowanymi duzymi kolami:O ze skretnymi kolami ale z mozliwoscia ich zablokowania do jazdy na wprost!

Gość klaudusia1523
tu nie chodzi o cene mogę dołożyć 500zł albo więcej to nie problem zapytałam się po prostu o ten wózek z czystej ciekawości bo może ktoś go miał i wie jak się go prowadzi zresztą dla mnie cena nie jest ważna nawet jeśli wózek nie kosztuje fortuny to co z tego nie które kobiety na kafeterii zauważyłam że wszystko krytykują jeśli coś jest tańsze bo przecież jak można dać za wózek 900zł przecież powinno się kupować za co najmniej 3000 i nie ważne że wózek może być badziewny pod względem prowadzenia i użytkowania ale liczy się cena gdyby ten wózek kosztował 2000zł to wtedy byście napisały że jest super nawet jakby wam się kolorystyka nie podobała a jak kogoś np nie stać i nawet nie chodzi tu o mnie to zaczyna się nagonka ze po co brałaś się za robienie dzieci jeśli nie stać cię na wózek za 2000zł to jest beznadziejne nie którzy wyżej srają niż dupy mają

Gość no prosze prosze
wstaw w ta pisanine pare przecinkow głupia krowo, bo nie da sie tego czytac!!!

Gość kjkljkjl
szczerze? nie zwrocilam uwagi na cene..a na polne drogi, faktycznie lepsze bylyby pompowane kola, cos z amortyzatorami, blokada kol niekonicznie, i taki trojkolowiec moze byc ok,

Gość no prosze prosze
i popraw błedy ortograficzne tępa strzało!

Gość brawo brawo klaudusia
klaudusia wyjęłaś mi z ust to co napisałaś, oto cała prawda o kafeteryjnych mamuśkach :D

Gość brawo brawo klaudusia
no proszę proszę: a ty rozumiem,że ortografię masz w 1 palcu- ciekawe jak skoroci mózg podwiązali razem z macicą. ty lepiej zajmij się własną kulturą osobistą...

Stanowczo za ciężki.W gondoli to jeszcze nie problem,ale jak dziecko podrośnie to prowadzenie spacerówki i 10kg.dziecka bedzie wymagać siły pudziana,Poza tym proponowałabym jednak 4 kółka z normalnym ,szerokim rozstawem.

Klaudusia nie przejmuj się obraźliwymi wpisami. Ja też potrzebuję wózka terenowego i zdecydowałam się na roana - ze względu na dużą gondolę (młody będzie duży) i to, że wózek jest dwuśladowy (nie trzyśladowy jak trójkołowce czy czterośladowy jak 90% obecnych wózków z mniejszymi kółkami z przodu). Czytałam, że ważne jest by była dobra amortyzacja, a w roanie faktycznie jest niezła. Niestety nie ma skrętnych kółek, no ale coś za coś. W wózku który pokazałaś nie podoba mi się, że jest stosunkowo niski, a wolałabym się ze względu na kręgosłup nie schylać za bardzo do dziecka. Przez parę ostatnich dni wertowałam różne fora o wózkach, więc chętnie skonsultowałabym z kimś zdobytą wiedzę, bo mimo, że zdecydowaliśmy się na wózek, to jeszcze go nie zamówiliśmy, więc może ktoś zaproponuje coś fajniejszego :)

Gość klaudusia1523
a możesz mi przesłać linka maryjka do tego wózka na który się zdecydowałaś??? byłabym wdzięczna:) ja też jeszcze nie zdecydowałam jaki kupię na razie się rozglądam:)

Gość o ja cie:D:D:D
dwusladowy, wooow:D:D:D następna tępa pizda:D

Dziewczyny, które tu bluzgają - czy wy naprawdę macie dzieci?? po co czytacie takie fora? w głowie mi się nie mieści, że tyle wyzwisk się tu pojawia :( i to jeszcze od tchórzliwych pomarańczy... klaudusia, proszę link: http://www.roan.pl/index1.php?p=elegance Dla "inteligentnych inaczej": wózek dwuśladowy to nie mój wymysł, a określenie sprzedawców. Jeśli ktoś planuje wypady w teren - plaża, śnieg, trudne warunki, wtedy łatwiej gdy druga linia kółek jedzie po pierwszym śladzie. Oczywiście dla osób spędzających wolny czas w galeriach handlowych kompletnie nieprzydatne pojęcie.

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
co do Roana- ja posiadam Marite. GORĄCO POLECAM W TRUDNY TEREN :) Ostatnio moj maz wyciagnal mnie i mala na spacer w 'dziki' teren. Mieszkamy na wsi wiec teren i tak jest trudny, jednak ten wozek bezproblemowo przeszedl pieklo, ktore ja ledwo na nogach pokonalam. Strome wzniesienia, megawąskie leśne ściezynki nad skarpa w zalesionym terenie pelnym konarow i wybojow. Owszem, mąż silny ja pewnie bym nie dala rady ale serio, to wozek na KAZDY teren!!

nie radziłabym Ci go kupować. Trójkołowiec nie nadaje sie na polne wyboiste drogi. Nie patrz że ładnie wygląda! On ma być praktyczny i wygodny dla Ciebie i dziecka. Proponuję Ci normalny czterokołowy wózek, najlepiej aby był lekki, miał większe pompowane koła z głębokim bieżnikiem i amortyzatory i to porządne! Ja taki miałam dla swojego synka - na wyboje idealny;)

ja miałam kiedyś taki : http://allegro.pl/3w1-wozek-drifter-wozki-tako-fotelik-gratisy-i1433081515.html tylko inny kolor i wygląd gondoli. Chciałam abyś tylko zobaczyła o co mi chodzi a dokładnie o jakie koła ;) Ten Roan Marite o którym tu piszą tez ma dobre koła ale moim zdaniem ma za płytki bieżnik i konstrukcja jest zbyt "delikatna".