Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygghftgt

dobry podkład matujący

Polecane posty

Gość ygghftgt

szukam naprawdę dobrego podkłądu matującego, moja cera jest bardzo tłusta, zaraz się świeci ;/

Gość isiunia...
mam ten sam problem..ostatnio zaczelam stosowac podkład matujacy z INGLOTA i jest super naprawde polecam i duza gama odcieni:)

Gość tfyguh
ja stosuję Max Factora Lasting Performance, próbowałam innych i polecany Sensique ale dla mnie okazał się niematujący i po pół godzinie błyszczała mi twarz jak psu jajca :-O

Gość tylko biotherm
Ja polecam biotherm, ale jest dość drogi ok 130zl. Za to rewelacyjny

Gość ygghftgt
wdzę, że co ludzi tyle opinie, chyba po prostu muszę zaczać próować różnych. Ja na pewno polecam sypki puder no color z helly hansen

Gość samochodzikkk?
Maybellin

musisz miec dobry krem matujacy :) to raz dwa nos przy sobie bibulki matujace i dobry matujacy puder... pod podkladem skora sie poci wiec normalne ze szybko sie blyszczy

stosuj baze matujaca, poczekaj chwile i wtedy podklad, a pozniej puder. po kilku godzinach mozesz uzyc bibulek i/lub pudru samym podkladem nic nie zdzialasz

Gość ygghftgt
Próbowałam kiedyś z baza, ale ten maikjaz wydawal mi sie taki ciezki i efekt chyba byl jeszcze gorszy ;/ Puder sypki zawsze uzywam, ale sprobuje dawac pod podklad mam taki lekkie krem-zel matujacy i zoabczymy efekty. I chyba tez wyprubuje jakies nowe podklady

Gość mags2008
clinique 'superfit'

puder pod podklad?? bez sensu a bazy sa rozne. dax ma taka matujaca, po nalozeniu jej skora jest suchutka, nie blyszczy sie i jest glaciutka. ja testowalam wiele podkladow i zaden sie nie sprawdzil tak dobrze sam jak z baza. ale bazy tez sa rozne i pamietaj aby chwile odczekac po bazie, przed uzyciem podkladu

Gość apsiklo
ja to nigdy nie mogą trafić na dobry odcień:/ a cere mam mieszaną