Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaaa^^

FACET PO ALKOHOLU....

Polecane posty

Gość milaaa^^

dziewczyny, kobiety! dwa tygodnie temu mialam wesele w rodzinie... moj facet troszke popił i pomieszał alkohol i bardzo weszlo mu to w glowe... gdy byslismy na tej imprezie w miare bylo ok byl pijany ale mnie sluchal i wogule... no i kiedy wyszlismy zeby ktos nas odwiuz do domu znaczelo sie... chlopak wziol kluczyki od samochowu i stwierdzil ze sam pojedzie bo umie i a nikogo lasce nie bedzie zyl... oczywiscie wzielam mu te kluczyki dlugo sie szapralismy klucilismy az wkoncu on wyrwal mi te kluczyki z czlej sily i mnie popchnol tak mocno ze upadlam... nigdy wczesniej tak sie nie zachowywal... tylko teraz co robic? on sie do mnie nie odzywa tylko czeka w poblizu mojego domu az wyjde a kiedy mowie mu ze nie chce z nim gadac blaga i prosi... powinnam go zostawic?????/

Gość ostra zima
on powinien przeprosic...ciebie jest pod twoim domem, to niech wyjedzie i porozmawiajcie on nie moze pic alkoholu

Gość khgfdhdsf
zdecydowanie powinnaś wziąć się za słownik ortograficzny i trochę popracować nad ortografią

Gość baranyyyy bez babyyy
powinnaś zająć sie ortografią , weź się za naukę pisowni bo wstyd tak kaleczyć język polski !! aż się czytać nie chce