Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brodacz86

FACET Z BRODĄ CZY OGÓLONY?

Polecane posty

Gość brodacz86

Dziewczyny! Wolicie facetów nieogolonych, z wąsami i brodą (na policzkach) czy bezowłosienia, ogolonych, gładziutkich?

Gość Zarośnięty mocno
Ja zapuszczam brode juz od 2 miesięcy, całkiem gęstą juz ja mam, na razie nie przystrzygam. Nie zamierzam się golić w tym roku, a chyba w ogole. Brody rządza :D

Gość brodacz86
ja się nie gole od ok 3 tygodni i narazie też nie bede golił a już mam tak z 0,5 cm :P dziewczyny w Wy jakich wolicie?

Gość lekki zarost lub ogolony
taki kilkudniowy jest bardzo meski, ale nie dluzszy :p

Gość brodacz86
mnie pasuje broda, wiem to od kilu osób :)

Gość Ekspert_Philips
Witam, kobiety prezentują rożne preferencje w związku z męskim zarostem. Niektóre lubią mężczyzn ogolonych podkreślając efekt gładkiej skóry, inne lubią wąsy, tak jak u Brada Pitta. Z badań wynika, że większość pań preferuje jednak zarost stylizowany na kilkudniowy, który jest bardziej męski. Dla mężczyzn, którzy wybierają taki typ stylizacji, problemem jest utrzymanie go pod kontrolą. Wielu panów zwraca uwagę na nieestetyczny wygląd zapuszczonej brody. Jeśli Ty również masz ten problem, to chętnie pomogę Ci wybrać odpowiednią metodę stylizacji. Pisz na ekspert@philips.com. ______________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość zalezy do czego
do oglądania zarośnięty do używania bez owłosienia najlepiej

Gość aha i achhhh
zdecydowanie ogolony

Gość zdecydowanie ogolony
broda to tylko u starych, młodzi ogoleni! A masakrą jest kozia bródka....obrzydlistwo :)

Ogólnie wolę jak jest ogolony, ale taki kilkudniowy zarost też jest fajny, chociaż trochę drapie

Gość chakalaka
Ja osobiście wolę zarost u mężczyn :) I ten "trzydniowy", i ten trochę dłuższy.. Oczywiście, nie chodzi o to, żeby facet był owłosiony jak małpiszon ;) Ale nie mam nic przeciwko trochę dłuższym brodom, strasznie pociąga mnie zarost u mężczyzn.. To taki mój mały "fetysz" ;)

Gość chakalaka
Straciłam dziewictwo z nieogolonym facetem

Gość BUHAH AHH AHH AHA
temat założony tylko po to żeby expert phichujlips mógł się reklamować. żalllllllll

Gość gość
Zdecydowanie ogolony! Dbam o swojego męża, więc kupiłam mu solidną golarkę od panasonica ;) Sprzęt bardzo przydatny, lepiej mu bez mchu na twarzy.