Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie cos prosze Was...

Slub brata za 3 tygodnie, a ja..

Polecane posty

..nie mam z kim isc i prawie nikogo nie bede tam znala poza najblizsza rodzina.. nie znam jego znajomych, a tym bardziej panny mlodej, jej rodziny, jej znajomych.. Wesele jest na 200 osob. Drugi brat idzie z dziewczyna, nie mam zadnych kuzynow/kuzynek ktorzy tam beda.. Tylko brat, rodzice,babcia... Jestem zalamana.. Dzis brat poprosil mnie o nazwisko osoby towarzyszacej bo robia karteczki na stoliki.. NIE MAM Z KIM ISC.. Nie mam kolegow, nie mam kogos poprosic na sile.. Nie umiem tanczyc, bawic sie z ludzmi, jestem cicha, aspoleczna. Nigdy nie bylam na weselu. Mam 23 lata.. Tak bardzo nie chce tam isc,nie wiem co robic... :(

nie masz kolegów ale moze masz kolezanki , które mają braci/kuzynów ? po za tym, pojscie samej na wesele naprawde nie musi byc straszne, a moze kogos tam poznasz?:)

Gość 222222
ojeju, wesele to nie koniec świata, jeden wieczór (noc) i po sprawie... jak nie chcesz zrobic przykrości bratu to idź sama, najwyżej ponudzisz się i zmyjesz z imprezy o 22, o tej porze raczej nikt nie zauważy że cię już nie ma :)

nie chce wyszukiwac jakichs nieznanych mi kuzynow/kolegow kolezanek itd... nie dam rady sie wymknac o 22 do domu bo robia wesele poza miastem.... :O 50 km od miasta w jakiejs wiosce bo tam fajny dworek jest..masakra:O

az mnie sciska jak o tym wszystkim mysle, nie chce, nie chce isc!!!!! tak bardzo sie boje...

no ale dlaczego Ty juz na wstępie zakładasz ze będzie do doopy ? przeciez sama pisałas, ze nigdy nie byłas na weselu, to skąd mozesz wiedziec ,ze bedzie "tak źle" ?? moze najpierw popracuj nad nastawieniem :O

Gość ostawka
ja bym zabrała w takiej sytuacji koleżankę (raz mi się nawet zdarzyło) lub poszłabym sama tylko poprosiłabym o miejsce wśród najbliższej rodziny zawsze możesz tańczyć z panem młodym, ojcem, ojcem panny młodej i różnymi "wujkami" jak już się oswoicie ze sobą

nie lubie takich wielkiich imprez, zgrupowac, zabaw:( zle sie czuje w tlumie, nie umiem tanczyc, nie lubie tanczyc..!! nie chce brat kolezanki.... :O zalamana jestem tym wszystkim Co sie robi na weselu?:O czy trzeba brac udzial w tych 'zabawach'?

Gość ostawka
możesz przesiedzieć całe wesele i będzie ok nie musisz nic robić nie ma sensu się do niczego zmuszać w czym tkwi twoja zaniżona samoocena?

Gość ostawka
poza tym, nie musisz wyglądać jak królowa parkietu ja jak oglądam filmy z wesel to widzę swoje nieskoordynowane ruchy :) jakieś dziwne tańce :) ale przestałam się wstydzić i bawię się ile można :)

Gość sassssssssssssssssssssssr
moze z jej rodziny, bedzi ktoś do tańca? jabyłam nidawno na weselu, co prawda nie sama, ale moje kuzynki były same, a miały kim tanczyc. ojciec, wujek, dziadek, kuzyn, koledzy jego/jej i jej rodzina. ubierz si ładnie to tanczerze sie znajdą! i ja tez nie umiem tanczyc, wiec kazdemu to mowiłam :p

i co,nie zmuszali cie do tancow i zabaw? ja nie chce:O