Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zębinalol

Zatoki pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość zębinalol

Ból gdzieś mniej więcej nad lewą gałką oczną, a także w kąciku oka. Nasilający sie przy pochylaniu. Ostatnio długo miałam katar. Czy to moze być zapalenie zatok? A i czy przy dotykaniu moze boleć to miejsce? Tzn. np w kąciku oka (między nosem a okiem)?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze, zatoki sa na czole i pod oczami -zatoki szczekowe

Gość zębinalol
męczy mnie ten ból już, mam MaxFlu zażyję sobie może pomoże Znacie jakieś domowe sposoby na zatoki?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja ostatnio wyleczyłam zatoki homeopatycznym lekiem Cinnabaris 9ch kosztuje tylko 8 zł a działa rewelacyjnie ;)

Gość anussss
mozna robic sobie cieple oklady z soli (podgrzewasz sol- tak aby nie parzyla tylko ogolnie byla ciepla)i np przesypujesz ja na ajkas siereczke- np kuchenna- chociaz czasami sol moze przez nia odrobinke sie sypac i z tego robisz sobie oklady w tym miejscu

Gość ja Ci radze iść
do lekarza, spróbuj wyleczyć je antybiotykiem. ja chorowałam czesto, okropny ból, wspolczuje. wkurzylam sie kiedys i polazlam z tym do lekarza, przepisala mi jakies antybiotyk i problem mam z głowy :) ew. mozesz sprobować ibuprom zatoki, ale mnie nigdy nie pomogl

Gość zębinalol
może dzisiaj ktoś coś poradzi do lekarza nie da się dostać bo jakaś epidemia panuje

Gość zębinalol
Haalooo, bo umieram :(

Gość marek

Jak ktoś będzie miał okazję kupić mini inhalator Clip to polecam poszukać, bardzo dobrze oceniany, ogólnie wykonanie na bazie naturalnych olejków eterycznych więc pod tym kątem na pewno będzie to dobry wybór.