Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____:_____

już niedługo walentynki

Polecane posty

cudowny-kuferek.pl WALENTYNKI dziś przy kupieniu biżuterii dla pierwszych 10 osób-zawieszka z serduszkiem gratis

Jak tam po Walentynkach?

Gość winegredka
A ja jestem mega szczęśliwa i podekscytowana po tych walentynkach:] Już od kilku dni czekałam na ten dzień, ponieważ miałam konkretny plan "podrywu":) Na mydwoje, gdzie mam konto, można było 14. wysłać walentynkę do jednej osoby, jeśli odpisze, można za darmo z nim rozmawiać przez 3 miesiące. Wypatrzyłam sobie jednego faceta z mojego miasta i stwierdziłam, że spróbuję:) Chyba idealnie trafiłam, bo po 4 minutach mi odpisał i okazał się bardzo miłym gościem:) To zupełnie niepodobne do mnie, może to świeto tak na mnie zadziałało, może atmosfera, jaka między nami się wytworzyła, ale wstępnie umówiliśmy się na spotkanie w przyszłym tygodniu:) Wiadomo, jeszcze będziemy ze sobą rozmawiać, wymieniać wiadomości, więc jeszcze bliżej go poznam. Ale od wczoraj chodzą z głową w chmurach, czuję motylki w brzuchu, w ogóle jakoś tak dziwnie miło jest:)

dla tych co mają świetą i chcą zakupić prezenty proponuje zaglądnąć tutaj.. www.Gadzeteo.pl

Gość raport kupidyna
A może chcielibyście wziąć udział w konkursie, w którym można wygrać abonament na największe portale randkowe? Wystarczy napisać tylko krótką fraszkę, zapraszam: https://www.facebook.com/events/114332228687465/

Gość gabri_en
Jeszcze tydzień został do walentynek, a już sporo wątków się pojawiło na ten temat:) Widać, że sporo osób mocno przeżywa ten dzień:) Ja raczej nie planowałam niczego wielkiego. Pewnie zostanę w domu, w końcu to wtorek, więc środek tygodnia, a rano do pracy. Fajnie, że Ci się udało znaleźć fajnego faceta, Winegredka:) Jakoś dobrze rozwija się ten związek? Bo nie ukrywam, że też zastanawiałam się nad skorzystaniem z tej promocji na mydwoje. W tym roku też coś takiego wprowadzili, a widzę, że można poznać ciekawe osoby:) W tym roku też można wysłać taką walentynkę, plus za darmo oglądać profile itp. A skoro i tak będę siedzieć w domu, to pewnie spróbuję, mam nadzieję, że poszczęści mi się tak jak Tobie:)