szaraaaa 0 Napisano Styczeń 30, 2011 pomocy co ja mam robic kolezanka chce usunac ciaze bo została zgwałcona :(jakimis tabletkami na stawy co to za tabletki jak sie nazywaja i czy sa skuteczne ???dajcie znac prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
du pa blada 0 Napisano Styczeń 30, 2011 polecam strone woman on web - stamtad otrzymasz leki do wykonania aborcji farmakologicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaraaaa 0 Napisano Styczeń 30, 2011 ale ona mowiła cos o artrotek czy jakas tak wiesz jak to przebiega nic jej po tym nie bedzie??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliee 0 Napisano Styczeń 30, 2011 Czy nic jej nie będzie, to my nie wiemy. Może mieć komplikacje, dostać krwotoku i... Jeżeli została zgwałcona, to może legalnie i przede wszystkim w humanitarnych warunkach usunąć ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaraaaa 0 Napisano Styczeń 30, 2011 POWIEDZIAŁA ZE NIE MOZE TAK DLATEGO KUPIŁA TE TABLETKI CHCE JE ZAZYC ALE NIEWIEM KIEDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dywanna Napisano Marzec 19, 2011 A może lepiej zastanowić się jeszcze przed zrobieniem aborcji? Sytuacja jest straszna, ale przecież dziecko ma prawo do życia. Niczemu nie zawiniło, więc dlaczego je zabijać? http://www.uratujswietego.pl/component/content/article/117 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi sie Napisano Marzec 19, 2011 wydaje ,ze to autorka chce usunąć!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach