Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żonka _________

A MIELISMY DO EGIPTU LECIEĆ ...

Polecane posty

teraz sie boje i nie ma mowy o wycieczce a ceny takie niskie!!!!!:O :O

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuubbbb bbbbbuuuu

Gość wałek odbioru mozty
gołą dupą po nieheblowanej desce

Gość sąąąąądze
ja z mężem i tak lecimy

Gość gwiazdeczka555
A ja 2 tyg. temu wróciłam i jestem mocno opalona i szczęśliwa.......teraz to chyba bym sie nie odważyła.

Gość vcvxnvm,xzvc
ale polacy to idioci! widzicie co tam sie dzieje??? po co tak teraz jechac? ale polaczek cwaniaczek i tak pojedzie bo przeciez zaplacil i trzeba sie pochwalic fotkami potem na naszej klasie:( ludzie myślcie!

sam jestes cwaniaczek !:O przeciez napisałam wyraznie ze nie lecimy!! ale jak debil nie potrafi pisac ...

Gość fvcxes
A ja 2 tyg. temu wróciłam i jestem mocno opalona i szczęśliwa.......teraz to chyba bym sie nie odważyła. to chyba zart .. Jesli ktos jedzie o tej porze do Egiptu to nie po to zeby sie opalac ... Teraz jest tam 20 C w cieniu ... Za chłodno zeby sie opalac .

my mielismy leciec w czasie kiedy u nas bedą ferie zimowe ...tesciowa miała w tym czasie popilnowac nam mieszkania -troche tak strach zostawić a mieszkamy na odludziu .Tesciowa jest nauczycielką wiec wtedy ma czas ...A wyjazd to zafundowac miała nam chrzestna męża ... Ale doopa blada ale powiem wam ze przestałąm juz biadolić i przeglądamy oferty w zakopanym...

Gość a ty tu czego
tak a myślałam że posłany się na słońcu a nie w cieniu ha ha debil

Gość a ty tu czego
*opalamy

Gość reqgergqe45rt
Do egiptu to leci ploretariat:) Tam się wyda 2 tysiące w dwie osoby hahaha a żeby w polsce fajnie się zabawić np w trójmiescie to trzeba około 5 tyś więc ploretariat woli oglądac sztuczne dmuchane piramidy niz zobaczyć coś fajnego u nas w polsce:)

Gość no dokładnie tez uważam
ze jest sporo ludzi tzw snobów którym sie wydaje ,że jak poleca do egiptu albo tunezji to juz szmat swiata nie widzieli a nie mają pojęcia jak piekne zakątki mają w swoim kraju ....Ja prowadze mały rodzinny pensjonacik nad morzem w polskim kurorcie i widze taki przekrój naszego kochanego społeczeńtwa ....Ale nadzieja w tym,że juz coraz mniej takich ludzi ....

Gość he he he słyszałam dzis jak
pytali polaków na lotnisku czy nie boją sie lecieć ...a oni na to : NIEE NO LECIMY BO PRZECIEŻ JAKOŚ TO BĘDZIE !!!:O ale jak sie cos wydarzy to bedzie wieelki wrzask ,że nie ostrzegali ..oj ludzie ludzie ...

może podczas zamieszek zgubilabym męza i nadstawiła cipy egiptom

czasem mam w odbycie kupę w kształcie bobków króliczych i dłubie se tam palcem i wyciągam po kolei te kuleczki z tyłka, smaruje sobie palce wazelina żeby łatwiej wychodziło, czasem popycham te kuleczki przez ściankę pochwy jak mi sie odbyt za-bardzo zwezy nie brzydzi mnie to czasami mam orgazm analny

Gość matko jak mojemu bratu z głowy
wybic taki wyjazd !:O wiesmak jeden !!!!Nigdzie nie był bo zawsze zasuwał ciężko i teraz jak ma okazje poleciec z dziewczyna to tu wojna jakas ...matka płacze ,ja sie martwie ...wwwwwwwwrrrrrrrrr