Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firstpage

ONZ od 31.01 ! Ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość firstpage

Razem raźniej. :) Od jutro zaczynam turę Odchudzanie na Zawołanie, po raz pierwszy. Chciałby się ktoś przyłączyć ?

Gość Molly86
i ja sie przylacze ! to zaczynamy od jutra :-) -super! mam kilka kg do zrzucenia ...jeszcze nie moge dojsc do siebie po swietach .,...wiec do dziela dziewczynki!

Własciwie ja już jestem na diecie chociaż takiej wymyślonej przez siebie. Do tego pije herbatki (chociaż mają okropny smak) i zamierzam kupić rowerek stacjonarny ;)

Gość rudagocha
hej dziewczyny, ja tez zaczynam od jutra :) bo wiosna juz niedługo i nie zamirzeam poznije z tym walczyc! :) jakie macie wymiary itp ? ile byscie chciały zwalic ? ja 5 kg i głównie brzuch i boczki :)

Gość baby be mine
Ja też zaczynam jutro. Byłam jeszcze chwilę temu tak ładnie chuda a ostatnio to mi się z pięć kilo przytyło. Ale koniec! Trzeba się tego pozbyć, bo na wiosnę sobie nie mogę pozwolić na takie wyglądanie. Tak więc od jutra dieta!

Gość ja tez chce byc laska :)
to ja z wami :) na czym polega dieta ONZ???

Gość Ayuu
O ja też się dołączam Chciałabym zrzucić 10 kg Od jutra zaczynam dietę 1000 kcal :>

no to jak odchudzamy sie co tu taka cisza ???? ja dzisiaj na sniadanko zjadlam jajecznice z dwóch jajek na obiadek na razie pomidorówka solo - nie gotowana na miesie ,sama wode wychlipałam :P to prawie jak sok pomidorowy ;) pocwiczyłam , wspomagacze to l karnityna , a u was co tam ?????????

up up

Gość ja też chcę buc laska:)
up up niema was zrezygnowałyscie ???

Gość Ayuu
Jestem : )) jak na razie 692 kcal :/ to dlatego , że rano za późno wstałam i nie zdązyłam zjeśc śniadania :P i zjadłam w drodze ciastko francuskie a ono ma meeega wiele kcal : )) Jutro mam nadzieje bd. lepiej :> Może napiszemy ile ważymy ile mamy wzrostu i ile chcemy zrzucić ? Ja zaczne :> wzrost:167 Waga:65kg cel: ok. 57-55kg

Ja również się dołączę, co prawda u mnie to czwarty dzień diety, ale może z wami będzie raźniej :) Przestałam się po prostu obżerać i staram się zmienić nawyki żywieniowe :)

Wzrost: 168cm Waga: 64kg cel: ok. 55kg Mamy opisywać to co jemy? Jak ma wyglądać nasza wspólna walka? :)

wzrost 173 waga 75 :( lat 32 jeszcze ;) dzieci dwoje :) na razie mój cel to 68 potem zobaczymy :) ja stawiam na białko + warzywa weglowodany typu owsianka lub ciemne pieczywo tylko na sniadanie sok pomidorowy ogórki kiszone ,świeże , konserwowe na wieczorne napady głodu :) damy rade dziewczynki bedziemy piekne na wiosne :)

no to moze jeszcze ktos sie przyłączy?????? zawsze razem łatwiej bo małao nas narazie na tym topiku a znajac życie ktos zawsze odpadnie:(

Gość ja tez chcę być laską :)
zaczerniam sie :)

Gość ja też będę laską :)
to moze teraz i tak lepiej:)

Gość dejzunia
hej dziewczyny! Ja od jutra na diecie TURBO , slyszalam wiele dobrych opinii i jutro staruje

Gość Kafeterianka111
Ello:) To ja sie przyłączam do Was:) Ja pomału już od stycznia zaczełam diete.. Ale jest ciężko..zwłaszcza ze mój facet ciagle ma zachciewajki i kupuje pizze, KFC, chińszczyzne..masakra.. Ważyłam 72 kg przy wzroście 170. Teraz moja waga to 69...

hej... JA TEZ CHCE BYĆ LASKA- powiedz, jak udaje Ci sie kontrolować diete majac dzieci, gotujac im i szykujac posiłki? Nie kusi Cie podjadac?:)

własnie moja córcia (10lat) prosi o nalesniki :-O nie mogę jej odmowic bo wczoraj nic nie jadła bo jakis wirus i wymioty wiec teraz jej dogadzamjak moge zeby nadrobiła straty bo apetyt ma marny :( zagladne potem :)

Gość wee3
Przyłączam się do Was :) miałam od dzisiaj, ale niestety obiad był obfity, nie zdrowy, więc tak na poważnie zacznę od jutra :) Mam 166 cm wzrostu, ważę 56,5 kg i chcę zrzucić ok 5 :) zależy mi na wyszczupleniu nóg, brzucha, bioder i tyłka, czyli chyba wszystkiego ;D nawet jeśli nie ubędzie mi cm, to chociaż chcę ładnie ujędrnić ciało