Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juli24

objawy torbiela na jajniku???

Polecane posty

jakie są pierwsze objawy torbiela na jajniku?? czy wystepuje krwawienie ??

Gość oonaaa 23452
u mnie pierwszymi objawami było to że pobolewał mnie jajnik i okres spóźniał mi się nawet o 2-3tyg... co do krwawienia to nie miałam.. czasem mam plamienie między okresami

Gość oonaaa 23452
moimi pierwszymi objawami było to że bolał mnie jajnik i okres spóźniał mi się czasem nawet o 2-3tygodnie... co do krwawienia to nie miałam... ale czasem mam plamienia między okresami...

Gość dkdkkdkdk
TA torbiel, kretynko.

Gość nie ma typowych
objawów, to jest indywidualna sprawa. bo komuś może rozwijać sie bezobjawowo, kogoś moze tylko boleć, komuś może rozregulować cykl i obfitość okresu. a czemu pytasz

Gość chwila prawdy ......25
mi lekarz właśnie wykrył polipa na jajniku, to coś takiego jak torbiel chyba. Moje objawy to głównie długie pms i plamienia przed okresem na parę dni przed. Teraz biorę na to leki i powinno samo zniknąć, a jeśli nie to konieczny będzie zabieg:O wolałabym tego uniknąć.

Gość cokolwiekcokolwiek
przede wszystkim brak miesiączki krwawienie może wystąpić z różnych powodów, od torbielki, która pękła także.

dziwki dziewczyny za odpowiedzi :) pytam sie bo chcę wiedzieć czy mam torbiel ... w 1 dzien okresu mam silny bół podbrzusza, i pobolewa mnie tez jajnik podczas okresu:( okres mi sie skonczyl 13 stycznia, a dzisiaj pojawiło sie krwawienie dość silne wygląda to na okres.... nie boli mnie nic a krwawie :( okres powinnam dostac teraz 11 lutego... nie wiem co sie dzieje :(

dziwki dziewczyny za odpowiedzi :) pytam sie bo chcę wiedzieć czy mam torbiel ... w 1 dzien okresu mam silny bół podbrzusza, i pobolewa mnie tez jajnik podczas okresu:( okres mi sie skonczyl 13 stycznia, a dzisiaj pojawiło sie krwawienie dość silne wygląda to na okres.... nie boli mnie nic a krwawie :( okres powinnam dostac teraz 11 lutego... nie wiem co sie dzieje :(

Nie lepiej isc do lekarza ktory zrobi badanie usg i zobaczy co sie dzieje z jajnikami? O ile to jajniki.