juli24 0 Napisano Styczeń 30, 2011 jakie są pierwsze objawy torbiela na jajniku?? czy wystepuje krwawienie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oonaaa 23452 Napisano Styczeń 30, 2011 u mnie pierwszymi objawami było to że pobolewał mnie jajnik i okres spóźniał mi się nawet o 2-3tyg... co do krwawienia to nie miałam.. czasem mam plamienie między okresami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oonaaa 23452 Napisano Styczeń 30, 2011 moimi pierwszymi objawami było to że bolał mnie jajnik i okres spóźniał mi się czasem nawet o 2-3tygodnie... co do krwawienia to nie miałam... ale czasem mam plamienia między okresami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dkdkkdkdk Napisano Styczeń 30, 2011 TA torbiel, kretynko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma typowych Napisano Styczeń 30, 2011 objawów, to jest indywidualna sprawa. bo komuś może rozwijać sie bezobjawowo, kogoś moze tylko boleć, komuś może rozregulować cykl i obfitość okresu. a czemu pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chwila prawdy ......25 Napisano Styczeń 30, 2011 mi lekarz właśnie wykrył polipa na jajniku, to coś takiego jak torbiel chyba. Moje objawy to głównie długie pms i plamienia przed okresem na parę dni przed. Teraz biorę na to leki i powinno samo zniknąć, a jeśli nie to konieczny będzie zabieg:O wolałabym tego uniknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cokolwiekcokolwiek Napisano Styczeń 30, 2011 przede wszystkim brak miesiączki krwawienie może wystąpić z różnych powodów, od torbielki, która pękła także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juli24 0 Napisano Styczeń 30, 2011 dziwki dziewczyny za odpowiedzi :) pytam sie bo chcę wiedzieć czy mam torbiel ... w 1 dzien okresu mam silny bół podbrzusza, i pobolewa mnie tez jajnik podczas okresu:( okres mi sie skonczyl 13 stycznia, a dzisiaj pojawiło sie krwawienie dość silne wygląda to na okres.... nie boli mnie nic a krwawie :( okres powinnam dostac teraz 11 lutego... nie wiem co sie dzieje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juli24 0 Napisano Styczeń 30, 2011 dziwki dziewczyny za odpowiedzi :) pytam sie bo chcę wiedzieć czy mam torbiel ... w 1 dzien okresu mam silny bół podbrzusza, i pobolewa mnie tez jajnik podczas okresu:( okres mi sie skonczyl 13 stycznia, a dzisiaj pojawiło sie krwawienie dość silne wygląda to na okres.... nie boli mnie nic a krwawie :( okres powinnam dostac teraz 11 lutego... nie wiem co sie dzieje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juli24 0 Napisano Styczeń 31, 2011 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ally84 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Nie lepiej isc do lekarza ktory zrobi badanie usg i zobaczy co sie dzieje z jajnikami? O ile to jajniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach