Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babbbby

Dlaczego on mnie tak traktuje w łóżku?

Polecane posty

Gość babbbby

Od pewnego czasu bardzo często kłócę się z moim facetem. Generalnie nie układa się między nami, jednak on mimo tego chce ze mną uprawiać seks, ale traktuje mnie bardzo chłodno. Jest taki nieco brutalny i dominujący. Przed kłótniami taki nie był. Był czuły, troskliwy. Chyba głupia jestem, że się godzę na seks, nie? Ale po prostu mam nadzieję, że wszystko wróci do normy.

Gość babbbby
up

Gość babbbby
up

Gość Ale Ty jeste głupia
On Cię traktuje przedmiotowo, jak worek na spermę. Taka prawda.

Gość mysiaaakk
Według mnie to wygląda się jak takie wyżywanie na Tobie i odreagowywanie ... Powinnaś porozmawiać z chłopakiem bo znając facetów jeśli przestaniesz się z nim kochać dolejesz oliwi do ognia skoro zrobił się taki porywczy ... :|

Gość mysiaaakk
Ogólnie to ja bym pomyślała czy tego nie zakończyć ... skoro się pogorszyło i facet się zmienił. Może być coraz gorzej.

Gość rednesss
Moim zdaniem to jest ok i nie ma się co martwić, tzn jeśli traktuje Cie tak poza łóżkiem to inna sprawa, ale jeżeli w sprawach intymnych jest trochę brutalny to może to tylko dodać smaczku ;) Ja np. wole to niż jakieś słodkie czulości- seks to nie przytulanki :)

Gość hiuoytre
nie uprawiaj z nim seksu!!!! skurwysyn chce ci pokazać kto tu rządzi,już nigdy nie będzie cię szanował

łóżko łóżkiem... ale jeśli tak poza łóżkiem się dzieje to nie ciekawa sytuacja ;/ Może z nim pogadaj?

Gość babbbby
Tylko, że ten seks wcale mi nie sprawia przyjemności. On jest w łóżku egoistą, a kiedyś taki nie był.

Gość hiuoytre
nie wiem co ty jeszcze z nim robisz? Jesteś z nim dla kasy?

Gość babbbby
Próbowałam z nim rozmawiać, ale to jest człowiek, który unika trudnych rozmów :/ On cały czas twierdzi, że mu zależy, ale to ja się od niego oddalam, bo dużo pracuję i wolę spędzać czas ze znajomymi, a nie z nim, a nie do końca tak jest.

No to wiesz ja myślę że już pozamiatane u Was ... Lepiej odejdź od Niego bo będzie gorzej mówię Ci to własnym przykładzie ...

Gość rednesss
pierdol go po prostu

Gość hiuoytre
nie chcea mu się myśleć a on stosuje taktykę dobry i zły policjant. Najpierw cię poniży a potem bredzi o miłości. Potrzebuje worka na spermę a nie chce mu się nowego szukać

Gość hiuoytre
jest jeszcze opcja że jest zazdrosny a ponieważ jest debilem potrafi to wyrazić tylko tak

Gość hiuoytre
zazdrosny nie znaczy że kocha, po prostu nie chce żeby ci było lepiej z kimś innym

Gość hiuoytre
zazdrosny nie znaczy że cię kocha, po prostu nie chce żeby ci było lepiej z innym

Gość fvcgvbghbvh
nie czuje nic do ciebie i jesteś mu potrzebna jedynie do zaspokojenia swoich żądzy :O

Gość babbbby
Pozamiatane u nas? Cholera, też właśnie sobie to z dnia na dzień uświadamiam :( Nie zamierzam walczyć, skoro on nie potrafi. To może być zazdrość, bo głównie się kłócimy właśnie o to, że za mało czasu spędzam z nim, a gdy ostatnio z wściekłością powiedziałam, że mogłabym mieć kogoś innego niż on, to powiedział, że nie chce, by tak było. Ja już sama nie wiem o co mu chodzi, czy mnie kocha, czy nie... Trudny facet jakiś.

Gość kopnij go w tyłek
dziewczyno i tyle.