Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna kobietaaa

ROZWÓD A FACEBOOK

Polecane posty

Gość pewna kobietaaa

czy po rozwodzie macie swoich eksów na facebooku?? czy dodają wam komentarze?? bo ja jestem w takiej sytacji, facet z którym chce sie związać ma swoja byłą zone w swoich znajomych i ona pisze mu komentarze pt kochanie?? Swojemu facetowi kaze usunąc ja ze znajomych ale on twierdzi ze to jej sprawa co ona sobie tam pisze. Dla mnie to chore. Mnie ta sytuacja przeraza:( Rozeszli sie a ona robi takie rzeczy , on zresztą jakby na to nie reaguje, nie myśli jak poczuje sie ja... dałam mu ultimatum albo ja albo ona...czy to mnie chce uszcześliwić czy ją...

Gość pewna kobietaaa
nie , nie mam 14-stu lat. Każdy by sie takimi sprawami przejął. bo własnie takie portale dają nam prawdziwy obraz rzeczywistości.

Gość pewna kobietaaa
i co ja tak na prawde mam teraz myślec?? układac z tym facetem zycie czy tez nie...:( to jest dla mnie wszystko przerazające i nie do pojęcia:( po pierwsze ze ona takie coś wypisuje , a po drugie ze on na to przystaje:(

Gość pewna kobietaaa
lepiej zobaczyc prawde niz byc oszukiwaną, nie należe do takich które udają ze problemu nie ma.

autorko współczuje Tobie. 1. twój facet zachowuje sie jak dupek który nie wie czego chce, no bo w koncu chyba powinien juz to wiedzieć z którą chce być. 2. Jeśli ta jego była pani wypisuje mu takie rzeczy na jego profilu to wybacz ale na takie baby po prostu nie mogę patrzec. Bez honorowa lafirynda która nie moze znieść ze została sama. Coż mogę Ci tylko zyczyć powodzenia z nimi, ale pamiętaj..patrz na siebie!! I jeśli ktoś Ci nie dalej do konca dowodów miłosci, tylko wybiera inną to go zostaw.

Gość bisancjuum
jeśli FB daje prawdziwy obraz rzeczywistości to powinnaś dobrowolnie oddać się leczeniu psychiatrycznemu :O a twój partner jest wolnym człowiekiem tak całkiem na marginesie mówiąc

bizancjum,...a dlaczego autorka ma sie poddac leczeniu psychiatrycznemu?? jak ty bys zareagowała.?? rozumiem ze Ty tez przyzwalasz swojemu facetowi na wszystko bo jest wolny i nie jest twoim męzem?? tak?? zenująca jestes. :) hehe

Gość esterka lourdeskaa
Ty go jeszcze nie wypierdoliłas po tym ze swojego życia???

Gość bisancjuum
skoro tak twierdzisz... ja swojego męża nie muszę kontrolować bo mu ufam i tak od setek lat:P ufam też sobie i ufam swoim dzieciom ja założyłam ,że przeżyje swoje życie wolna od zazdrości i podejrzeń i na razie świetnie mi to wychodzi/nam wychodzi/ zabraniać i dawać wybory osobie którą się kocha to chore - taka moja filozofia życia

Gość bisancjuum
w skrócie jak autorce przeszkadza coś tam to skoro partner nie widzi w tym nic złego a jej to przeszkadza to powinna już dawno odejść,jeśli kocha to zeżre tego kompa na jej oczach:D a tak to wygląda na zabawę dzieci w piaskownicy:P

cóż można było przewidziec ze bizancjum to zazdrosna zonka, która swój jad skrywa pod swoją skórą udając rozsądną;P hehe

no własnie..czyli powinni podjąc jakąs decyzje. To przede wszystkim on powinien wybrac którą kocha, nie ma nic gorszego jak zycie w ciągłej niepewności.

Gość bisancjuum
jessuuuuuu was we wszystko można wkręcić:D:D:D PELIKANY!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem żonka niczyja:P

czy jesteś czyjąś zonka czy tez nie to nikogo to nie interesuje, wypowiedziałas sie. do widzenia.

Gość bisancjuum
jestem facetem albo i nie jak mi się chce:D do widzenia wanessa:D jesteście takie tępe że nie rozumiecie nawet co chciałem przekazać:P i taką głupotą nasza kochana Ziemia nawożona będzie:O

Gość lepiej sie z nim nie wiąż
dla dobra faceta Jesteś niedojrzała, nie masz do niego za grosz zaufania, mało tego uważasz ze mógłby miec coś wspolnego ze swoją ex... Dla mnie taki związek to z góry wiadoma porażka... Z drugiej strony jak mozna sie przejmować wpisami na takim gównie jak facebook, dzeciuchu :o

Gość Ameliaaaaaa
w pisaniu komentarzy na fb nie widze nic zlego o ile nie jest to kilka dziennie , bo to już molestowanie ;) w końcu to jego byla żona i o ile nie rozstali sie jak pies z kotem to cos tam od czasu do czasu może skrobnąc natomist zwrot "kochanie" nie jest trafny w sytuacji, kiedy nie są razem a on ma kogoś ale wiesz, to jego profil i jego byla żona i to on powinien zwrócic jej uwage, że forma w jakiej sie do niego zwraca jest niefortunna i niech tego nie robi badz niech nie pisze wcale jezeli twój facet nie reaguje w ten sposób to z nim jest cos nie teges, a raczej w waszym zwiazku jest cos nie teges :)

pewna kobietko... jestem facetem jak widzisz i my faceci inaczej postrzegamy pewne sytuacje i czasami kobiety nas nie rozumieją. Ale w tej jedynej sytuacji twoj meżczyzna popełnił i popełnia niewybaczalny błąd. Krzywdzi Cie!! Ja nie wyobrażam sobie abym w taki sposób krzywdził ta która kocham, z którą chce dzielic życie. Dokładnie jak tu ktoś napisał: oni już swoje mieli!! i swoje przeżyli!! jeśli chce nowego związku to musi oddzielić sie od starego a nie kazac swojej byłej zonie wchodzić w nie z butami!! Pamiętaj Ty bedziesz tu najbardziej cierpiec a nie oni.

Gość efwegwef
Dziwie sie wpisom lasek ktore uwazaja ze nic sie nie stalo :o Nie wszystkie zwiazki koncza sie klotnia,mozna po rozstaniu zyc w zgodzie ale bez przesady :o Facet autorki albo jest slepym idiota,albo schlebia mu taka postac rzeczy,ze jedna baba mu slodzi mimo ze sie rozstali a druga jest zazdrosna. Mowcie sobie co chcecie i tlumaczcie swoja nieudolnosc wprowadzenia pewnych zasad w zwiazku "wolnoscia",ale w normalnym zwiazku facet umial by zrobic z czyms takim porzadek i nigdy by nie dopuscil do tego zeby jego kobieta czula sie niepewnie. Widocznie jest egoista i ma gdzies to, co czujesz.A skoro uwaza ze to nic takiego to tym bardziej powinno mu latwiej przyjsc zrobienie z tym porzadku.Ale on chyba nie bardzo chce cokolwiek z tym robic.

Gość kaska25555
Znam podobna sytuację, nie będe tutaj jej opisywac i przytaczac bo nie w tym rzecz. Ale facet w takiej sytuacji zareagował odrazu bez dyskusji. Kobieto, jeśli wybrał Ciebie, życie z Tobą to niech Tobie to udowodni. Jego zachowanie nie jest normalne. Ty masz życ ciagle pod presją zony, bo on nie umie tego załatwić?? Do cholery jasnej to ma być wasze życie czy ich?? Z tego co wnioskuję oni juz swoje przezyli i swoje zycie mieli!!! więc teraz ona z tej zawisci chce jeszcze mieszać w twoim?? Kobieto bedziesz miała dowód którą wybierze. Czarno na białym!! A tak poza tym to po co ona mu na tym facebooku?? aby na nia mógł patrzeć??:) hehehe. :) jeśli tak zrobi to zostaw go.

Gość kaska25555
a wiesz co...przyszło mi coś do glowy?? może jemu sie podoba ze to Cie krzywdzi???

Gość mag da le nna
Skoro te portale daja prawdziwy obraz rzeczywistosci to wlasnie sie okazalo ze JA NIE ISTNIEJE.... zesz w morde...

wiesz co...jeśli on na to pozwala, to nie zdziw sie potem ze bedzie u niej nocować:) bo widze ze dla niego to takie rzeczy są normalnaścią, jakby nigdy nic:) a swoją droga współczuje dupka:)

Gość Ja jestem tym Facetem
Natalia przestań się wygłupiać. Opowiedz o swoich przygodach tez i wtedy niech wszyscy ocenia na zasadzie kontrastu.

Gość Ja jestem tym Facetem
całkiem niedawno czepiałaś sie o nasza klasę. Natalia !!!! Massz 27 lat a zachowujesz sie jak dziecko:((((