Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FIEMKAAA

POMÓŻCIE NOOO

Polecane posty

Gość dadsadadas
Ja bym na twoim miejscu sprobowala. Lepsze to niz siedzenie w domu, a dobrze wiesz ze z praca teraz nie jest latwo. Dobrze ze masz na jedna zmiane, przynajmniej wieczorem bedziesz miala czas dla siebie. Fakt ze zostanie ci tylko 500zł ale zawsze cos. Juz bedziesz miala na jakies ciuchy, kosmetki, wypady gdzies czy nawet bedziesz mogla sobie e pieniadze odkladac na samochod, wakacje itp. Najwyzej jezeli stwierdzisz za jakis czas ze to nie jest praca dla ciebie i ze masz juz dosyc to sie zwolnisz i juz, przeciez to nie jest problem :) Powodzenia :)

ja bym była w domu po 18 nawet nie wiem czy bede miec na jutro kase a nie chce zeby mnie znowu matka szmaciła i to nie sa dojazdy typu ,że moge sobie usiasc i pospac tą godzine jak jade tylko zapchany bus do granic mozliwości ludzie siedzą na szybie i drzwi sie ledwo zamykają i dopiero po 25 km przesiadam sie na autobus..

Gość dadsadadas
Widze ze jednak jestes nastawiona negatywnie ;) w takim razie nie jedz.. olej to. Tylko zebys nie zalowala jutro :P

myślę racjonalnie bo to jest zapieprzanie cały tydzien przez cały dzien a gdzie jakieś życie prywatne codziennie wstawac 4.30 na przytsanek mam 1 km pod pionowa góre :O no i najważnieszje.. ja nie bede zarabiac 3 tys tylko 800 zł .. kazdy sie dziwil co tak mało

Gość pragmatyk teoretyczny
nie mając doświadczenia i znajomości nie możesz liczyć na nic wiecej niestety możesz tylko znależć coś bliżej miejsca zamieszkania krk to duże miasto wiedz że są ludzie którzy mają jeszcze bardziej przesrane niż ty :O

Gość dadsadadas
a weekendy wolne ? Malo to fakt.. za caly etat powinnac miec minimum 1100 zł. Idz juz lepiej spac bo jak cos to musisz wstac za ponad 4 h. Wstan i jedz. Zobacz jak sie bedziesz czula po jutrzejszym dniu. Jaka bedzie ta praca, atmosfera itp. Jezeli bedziesz zmeczona a do tego chujowa praca to sobie odpusc 🖐️

mam wrażenie, że oni chca mnie wykorzystac bo nie powiedzialam im ile chce zarabiac, bo sie nie znam ciezko mi powiedziec, cenie sie ale nie chcialam wyjsc na pazerna nie majac nic w CV mam znac jakies programy komputerowe juz na 1szym spotkaniu pytała mnie czym dokładnie sie zajmuja i na temat asortymentu .. moze i sceptycznie, ale racjonalnie

Gość klikam,,,,,,
z tego co wiem to jak jest sie z wioski i dojeżdża do pracy to pracodawca ma obowiazek dopłacic ci do biletow ale jak to dokladnie wyglada nie wiem ,dowiedz sie .

oni wiedzą skąd dojeżdzam w cv jest gmina do której należe a to i tak bardzo daleko i to jest umowa zlecenie

boje sie najbardziej co bedzie jak powiem matce o tego busa zacznie mnie wyzywac i krytkowac

umowa zlecenie?:O

nie wiem czemu ale mam wrażenie że założyłaś wymyśliłaś sobie temat i szukasz kogoś kto ci będzie odpisywał na "twoje wielkie problemy" co ferie się zaczęły i nie wiesz co ze sobą zrobić?? 🖐️

ale o co chodzi w ogóle?:O to jest temat, w który cięzko uwierzyc i ze niby prowo?? umowa zlecenie, po 3 miechach jak się sprawdzę miałoby byc 1200 zł. ale mogą mnie chciec tylko na 3 miechy .. prawda?

ciężko uwierzyć że boisz się powiedzieć własnej matce żeby ci dała kase na busa patologia?:O współczuje serio

tak , boje sie bo odkad przerwalam szkole nie chce mnie znac i jest horror a 15 zł dziennie to wcale nie mało