Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamill19862

dlaczego mam taką bezmyślną dziewczynę???

Polecane posty

Gość kamill19862

wie ze nie mam kasy..utrzymuje chorego brata zarabiam 1600zl na reke..a ona nam zaplanowala urlop w Grecji w czerwcu i w Kenii w sierpniu.. Mowiac ze odlozyla dla sibie 12tys na ten cel i zebym ja tez zaczął odkladać:O

Gość kamill19862
';

Gość ile wy macie tego urlopu?
Jesteście nauczycielami?

są takie, które by to zaplanowały i kazały abyś zapłacił za nie :O

Gość kamill19862
tak jesem nauczycielem a ona ma wolny zawod(przedstawiciel finansowy)

Gość mhmhmhmh
po prostu jej powiedz ze niestety Ty nie pojedziesz bo Cie na to nie stac i ze czy ona nie wie ze Ty masz na utrzymaniu chorego brata.....chocbys na rzesach stanal nie odlozysz takiej kasy!! dziewczyna faktycznie bezmyslna...bedzie musiala anulowac albo leciec sama :O

Gość kamill19862
powiedzialem jej to a ona zebym sie postarał!!!ze ok do grecji mozemy poleciec za rok...ale na konie do sierpnia to chyba odloze jak sie postaram:Oonanie wie ile zarabiam ale wie ze mam brata chorego

Gość mhmhmhmh
no to jej powiedz ile zarabiasz!! bo ona widocznie zarabia krocie i moze nie wiedziec ze ludzie zarabiaja po 1600 zl................:O

Gość kamill19862
chyba wie ile zarabia nauczyciel......nie chce jechac sama bo zarezerwowala juz wszytsko dla dwoch i wplacila zalizkę!!!:Onie wiem co ona sobie myslała..

Gość kamill19862
no poyebana mam dziewuche nie rozumie ze ja musze kupowac domestosy zeby sie myc a to tanie nie jest!

Gość Yyatlea
''nie wiem co ona sobie myslała..''-ona najwyrazniej tez nie ale to jest jej probleem, 12 tys to twoja prawie roczna pensja i to na czysto....jak panienka jest taka glupia to niech straci kase albo zaplaci za ciebei

Gość Bert Power
ale masz pojeb.aną dziewczynę skoro ona wie ile zarabiasz i ze masz chorego brata to co jest nie kumata czy tylko udaje taką ja bym zmienił na bardziej wartościowy model tą kopnął w doope

Gość kamill19862
potem powiedziala ze jak grecja faktycznie wyjdzie mi za drogo to mozemy pojechac na taki 4 dniowy rajd konny(jezdzilem kiedys)w bieszczady.ALe do Keni to my musimy pojechac:O

Gość czterdziestonastolatka
moim zdaniem Twoja dziewczyna ma jakieś ambicje i marzenia a ty jestes mało wart...czemu ona z tobą w ogole jest?? :o oby przejrzała szybko na oczy i znalazła PRAWDZIWEGO faceta a nie wypierdka który szuka pretekstów i wymówek dla swojej niezaradności życiowej. Jakoś ona mogla odłożyc kasę!! i nie tłumacz sie bratem... 1600 zł? tyle to se może zarabiac sprzątacz..widocznie ty też tylej jestes wart. normalnie nauczyciele zarabiają 2.200

własnie sossss Ty jesteś taki fajny że przy Tobie kobieta nie musiałaby szukać atrakcji w Afryce :) :classic_cool: a co do autora, to życze by laska sama pojechała do Kenii i zobaczyła prawdziwych facetów z prawdziwymi penisami a nie stulejarza z mikroknażką :o

tak powiedziały ? :O ale głupie... a co robiłeś na tych randkach? jeśli mogę spytac :classic_cool:

Gość kichado
tY czterdziestka pora isc spac.wypierdalaj stąd idiotko bez wyobraźni co Ty wiesz o zarobkach nauczycieli ? gówno jak widac

oohoho ale ktoś sie wkurzył :D :D nie ściemniaj że nauczyciele po studiach zarabiają 1600 zł ! chyba że nauczyciele w szkolce leśnej :classic_cool: sosssiik no wiesz co , to czego one chciały ? milczałes ? słodko :) pewnie chciały żebys je od razu zaliczył :( takie baby są teraz...ale powiem Ci że jest tego pozytywna strona :D wróciłes na kafe! 😍

Gość kichado
siorka ma nauczycielka angola zarabia 1.600 w wawce . w mniejszych miastach zarabiają po 1.400 :/ ponad 2 tys to mianowani

zobacz sossss jakie ładne laski (brunetki) są tu na kafe :D na reklamie NIvea po prawej stronie :P a co to za szczęściara? może jeszcze zrozumiie co stracila

Gość mery-bajery
Czterdziestolatko 12 tysiecy odlozyz w jej zawodzie nie jest trudno- to dwa dobre kredyty podpisane, wiem co mowie, bo tez jestem doradca finansowym, a wlasciwie to bede niedlugo :)

to czemu ten facet- autor - ciotka nie moze też mieć takiej pracy? w ogole co to ma być że kobieta zarabia więcej niż facet. taki związek nie wypali jak widac na załączonym obrazku . zresztą to chyba prowo. rozumiem że facet by sie wkurzał że laska trwoni kasew na tipsy i żarcie, ale laska chce zwiedzić świat...

Gość errorphp
zaraz kurwa to sa juz nauczyciele w moim wieku??? ja jebe jaki jestem stary :(((

Gość wsfcxswgfxcg
kamill wyjście jest takie alebo zaczniesz przyzwoicie zarabiać, albo Cie kobieta zostawi, bo jest między wami za duża róznica zarobków, skoro ona tyle zarabia to nigdy nie zrozumie tego, że Ty zarabiasz tylko 1600 zł

może za wysoko mierzysz? zamiast na dziunie jak z playboya byś spojrzał na uroczą dziewuszkę obok :) szkoda że nie jestem ze śląska bo bym sie z Tobą umówiła :( nie mam szans :( widziałam Twoje fotki ...nie wiem jak mozesz nie byc w typie jakiejs panny chyba ona sra wyżej niz dpe ma albo jest slepa/. chlopak z niebieskimi oczami!!ideal :( :(

Gość mery-bajery
Moze autor lubi byc nauczycielem. Nie kazdemu zalezy tylko na kasie. Jest tez cos takiego jak pasja i zadowolenie z pracy. Poza tym, zeby byc takim kims to trzeba miec pojecie o ekonomi, o finansach, o gieldzie itp.

ale jak to brak gadki?! w ogole nic nie mówiłes? nawet cześc mam na imie Sossssss i jestem gwiazda kafe? :classic_cool: to by zrobiło na niej wrażenie :P a 175 cm to dobry wzrost, nie rozumiem o co chodzi? (no chyba że ona ma 180 cm:D )