Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamill19862

dlaczego mam taką bezmyślną dziewczynę???

Polecane posty

Gość mery-bajery
ja ceruję skarpety ponieważ bardzo to lubię i proszę nawet znajomych by mi przynosili swoje dziurawce

Gość po30stce
kamill19862 poszukaj sobie nauczycielki, będziecie razem klepać biedę i złorzeczyć na rząd, że mało daje. Z tą obecną się nie dogadasz bo ona ma inne horyzonty.

Gość hahahahahhahah
tak pasja... ktos z pasji zarabia 1600zł. boze co za idiotyczne bajki z ta pasja.. kazdy by polecial tam gdzie by mial wiekszy szmal.. oczywiscie jakby mial okazje. a autorowi radze by sobie poszukal dziewczyny w swoich sferach.. az dziw bierze,że z toba jest. no chyba, że tak na troche jak masz duzego i dobrze ruchasz.

Gość hahahahahhahah
a ty sos? z takim wyksztalceniem, praca (a raczej jej brakiem), takimi perspektywami na przyszlosc.. musisz zrozumiec, ze ty sobie dziewczyny nie wybierzesz.. taka jakbys chcial. powinienes sie cieszyc jak jakakolwiek szara myszka bedzie chciala z toba pochodzic kilka miesiecy. to wszystko :(

Gość czterdziestonastolatka
lepsza szara mysza niz umalowana dzifka soossss poszukaj skromnej naturalnej dziołchy ,, taka Cie ino uszczesliwi.patrz sercem nie oczami

Gość hahahahahhahah
nikt nie mowi od razu o dziwce :D ja mowie o tym, ze to nie on sobie wybierze dziewczyne tylko ona jego i powinien wowczas skakac z radosci, ze jakakolwiek na niego poleci.. choc moze nawet nie bedzie ta wymarzona brunetka