Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inteka

SMS do wróżki-jawne naciągactwo!

Polecane posty

Gość Inteka

Napisałam SMSa do wróżki Awiwy, która przed chwilą była na TVNie. Zapłaciłam 3,46, a odpowiedź była "Twój układ jest dla mnie niejasny, wybierz cyfrę od 1-6 by mi pomóc", powiedziałam a co mi tam i wysłałam, kolejne 3,46 poszło, to teraz dostałam "Mam Twoją odpowiedź ale muszę posłużyć się Krzyżem Celtyckim! Czy mogę"? I dałam se już spokój... Co to w ogóle ma być?!

Gość Inteka
Jestem zła na siebie za takie naiwniactwo.. Ale późno już było!

Gość sołsad!
nie awiwy ,akimy :P pewnie,ze naciagaja.

Gość Inteka
Mam tylko nadzieję, że teraz nie będą mnie spamować SMSami durnymi.. Ech, stara a głupia :O.

Gość Elwira 32
Ponieważ mają już Twój nr telefonu, zobaczysz i le czasu będą próbować Cię naciągnąć. Nie odpisuj bo się nie odczepisz. To są zwykłe bzdury, a nie wróżby przez SMS.

Gość smieje sie bo
tez wysylalam i tylko byla odpowiedz znikoma..pytalam czy uda mi sie obronic magistra a ona ze tak,zalezy ktorego..bo 2 robilam,wiec skusilo mnie zeby znowu napisac,aby sie dowiedziec a ona sie pyta czy czy chodzi mi o rok 2010 2011 i ciagle OGOLNE pytania,i sie nie dowiedzialam.Akurat dostalam doladowanie konta przez araba konczyl sie termin,nie mam za duzo kolezanek aby sobie z nimi porozmawiac wiec wolalam spozytkowac na wysylanie smsow.Wiec potwierdzam,to glupia naiwnosc.

Gość Inteka
Ale dlaczego nas napadają takie ciemnoty umysłu i dajemy się wciągnąć.. Bez sensu :O.

Gość u mnie podobnie
ja wysłałam sms, poprzez którys portal wp, onet... nie pamietam i naciagana byłam i to równo wysłałam z 5 smsów i miałam dosc tego naciągania potem nie dali mi spokoju, przez 2 mies dostawałam prawie codziennie smsy od wrózek i jasnowidzów nie dość ze mnie naciągła. to jeszcze sie w ogole nie sprawdziło, miałam wróżbe postawioną na pazdziernik 2010

Gość u mnie podobnie
NIGDY WIĘCEJ ! choć przyznam się, za na kafeterii jak sie ujawni jakas wróżka to chetnie korzystam, ale to jest choc za darmo DZIEKI ANONIMOWE WRÓŻKI a nie wtrętne naciągary przez sms

Gość Inteka
Ale gdybym chociaż dostała odpowiedź za pierwszym razem a nie, "tu nie jasne" a tu "krzyż celtycki" a jak bym wysłała to pewnie jeszcze milion innych rzeczy by wymyślili. U mnie póki co, cicho sza z esami :D.

Gość Inteka
Dokładnie, ale ja nie wierzę we wróżki na Kafeterii... Przecież ten cały portal jest niepoważny :D.

Gość u mnie podobnie
może i portal niepoważny ale dwa razy miałam wróżone i sie zgodziło

Inteka Też raz wysłałam ale tylko jednego SMS-a, bo już byłam załamana, mój ukochany kotek uciekł (znalazł się na szczęście po 2 tygodniach) i wysłałam SMS-a : "Dnia tego i tego uciekł mój kot. Czy wróci?" To mi głupia kurwa odpisała "Podaj swoją datę urodzenia" :O Nie wiem w ogóle jak to może byc zgodne z prawem oby zdechły te tępe kurwy.

Gość Inteka
Bazinka dobre :D.

Gość krokodylica
Inteka - myśle, że właśnie będa spamować. Ja wysłalam jeden raz smsa do takiej wróżki i do dziś przychodzą durne wiadomości, tylko po to abym odpisała.

Gość alfi fb
To jest po prostu jawne złodziejstwo.No może raz dostałem konkretną odpowiedź.A tak to codziennie wysyłają mi smsy że mnie ktoś kocha,szkoda tylko że nic na to nie wskazuje :(