Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maczuBa

Skóra , pomocy !

Polecane posty

Gość maczuBa

Od niepamietam jakiego czasu , ale wiem że bardzo długo . Moja skóra ( chropowata ) ( w karzdej części ciała ) pokryta jest małymi chrostkami !? niewiem jak to nazwać, wyglądem przypomina coś takiego http://img390.imageshack.us/i/p10001252xs5.jpg/ nie wiem co to jest , w dotyku jest jak papier scierny ; ( , nie zbyt przyjemne , i w dotyku i dla oka ;( czy wie ktoś co to jest ? ,spotkał sie ktoś z czymś takim ? i czy to uleczalne ? Prosze o pomoc

Gość ann///
Najlepiej idz z tym do dermatologa. A uzywasz jakis balsamów. Moze twoja skora jest przesuszona?

Gość maczuBa
używam ;( kremy balsamy , piling nic nie daje . może skóra jest troche gładsza , ale wygląda tak samo ;/

Gość cętkowana
Mam to samo :O Dermatolog mi powiedział, że to genetyczne i można jedynie załagodzić, ale nie wyleczyć. Masakra...

Gość maczuBa
to niezaciekawie , pójde do dermatologa , może wymyśli coś ciekawego , może jaki laser !? A że to dramat to swoją drogą ;/

jedz drozdze maja b witamjne-przeczyszczaja krew,po jakims czasie dostaniesz piekna skore

Gość maczuBa
tylko teraz pytanie jakie drożdże , i jakie produkty drożdzowe ? ,i które mają w sobie dużo witaminy b ( na skóre )

calkiem normalne drozdze do pieczenia ciasta ,nie jest to przysmak ale zmus sie,wszystkie zanieczyszczenia wyjda z ciebie ,podobno dziala surowa cebula,nawet lekarz to potwierdzi ze dziala jak miotelka do skory

Gość uczulenie jakies moze
:O