Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhahhahahaaa

Gdybym ja miała takie problemy jak Wy bylabym super szczesliwa :D

Polecane posty

Gość hhhahhahahaaa

ciagle : kiedy mi sie oswiadczy, jaki prezent na walentynki , kocha nie kocha :D

Gość a po co to czytasz ???
mnie tez to wkoorwia więc nie czytam i spoko ... czytam i wchodze na tematy mnie interesujące i nie stresuje sie 🖐️

Gość bisancjumm
kiedy kupi mi pierścionek:D zarabia 3000 zł a pierścionek za 1000zł kupił zostać czy odejść:D:D

Gość a najlepiej jak ona wybrała
w myslach oczywiscie landryne za 4 tys a dostała z cyrkonią za 100 i wteddddddyyyyyyy zbiera sie zespół jubilerów na kafe robią oględziny i po paru dniach pada wyrok !!!!ZOSTAWIĆ GO !!! A PIERSCIONEK SPUŚCIĆ W KIBLU -jak tani ,jak drogi to sprzedac bedzie za straty moralne :O jezuuu jak czytam takie poyebane posty to mnie dreszcze przechodzą i myśle Jakie to pokolenie nam wyrosło i jakie wartości przedstawia ...pocieszam sie jedynie ,że to jakaś marna częsc .Bo czytałam tez mądre wpisy ...

Gość a najciekawsze jest to ze
widze tez na weselach -z tego co piszecie -ze powstają nawet nowe tradycje weselne tu wymyślane !Jezuuuuuuuu Albo jak słysze ODCZEPINY to mnie telepie :O OCZEPINY !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bisancjumm
odczepiny :D dobre :D:D a to jara pije czasami mnie bije ale go kocham czy po ślubie się zmieni:D:D:D:D:D:D:D