Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gretetyrr

powinnam się martwic?

Polecane posty

Gość gretetyrr

moj facet wczoraj po pijaku wyznal, ze podoba mu sie moja najlepsza kolezanka :( zapytalam sie, a on odpowiedzial ze tak. ze to fajna, ladna dziewczyna i mu sie podoba :( zaczynam panikowac. on ma jej numer telefonu, gg, a co jezeli bedzie sie do niej przystawial? ona tez nie jest nieskazitelna, boje sie, ze moga oboje mnie oszukac ;( od wczoraj nie spie tylko sie martwie, co powinmnam zrobic?? :(

Gość a ty...
taaa...

Gość Salaam
To niech idzie do niej, dżizus... Pogoń gnoja i tyle

Gość ewella2
uwierz, że niejedna dziewczyna oprócz Ciebie mu się podoba co nie znaczy , że Cię zdradzi. Po prostu bądź czujna , nie panikuj na zapas , Tobie też na pewno jacyś jego koledzy się podobają i chyba nie myślisz od razu o skoku w bok? Nie śledź go , nie przeszukuj komórki ani gg, żyj jak co dzień tylko ostrożnie obserwuj jego zachowanie w jej towarzystwie.

Gość gretetyrr
:( tak, ale wiem, ze on jej sie rowniez podoba, wiec mam taki metlik :( boje sie teraz spotkan w trojke, ze bedzie nas porownywal do siebie :( :(:(

Gość Truskafeczka
A czym Ty sie martwisz dziewczyno? Napewno nie jedna kobieta mu sie jeszcze podoba a to ze jest z tobą świadczy o tym że cię kocha... A jeżeli Twoja koleżanke jest fer wobec Ciebie to nie powinnas sie obawiac....

Gość ewella2
Nie szukaj problemów na siłę , jeśli będzie chciał Cie zdradzić może zrobić to nawet i z brzydszą ot tak dla odmiany ale jeżeli Cię kocha i chce być lojalny wobec Ciebie nawet miss świata go nie namówi do zdrady ;) To zależy tylko od niego i siły jego uczucia do Ciebie. Póki jest dobrze nie zaprzątaj sobie tym głowy. A czy Tobie oprócz niego nie podoba się żaden inny? Nie wierzę...

Gość blendersoooo
skad ma do niej gg? Zaprowac go do niej, jak tak bardzo chce

Gość gretetyrr
no moze i sie podobaja, ale nie zwracam na to uwagi, nie mowie mojemu ze podoba mi sie nie wiem jego kumple. nie biore od nich numerow tel czy gg... :( boje sie ze moge zostac oszukana przez dwojke najblizszych osob. jak mam teraz postepowac? opowiadac mu o niej? ze wlasnie zerwala z facetem? ze jest wolna? spotykac sie w 3? :(

skad ma do niej gg? Zaprowac go do niej, jak tak bardzo chce raczej musisz mu schowadź telefon, no i oczywiscie zdrać go pierwsza!

Gość Truskafeczka
Widac ze nie masz zaufania ani do swojego ukochanego ani do swojej jak twierdzisz najlepszej przyjaciółki... Dziwny układ....

Gość gretetyrr
moze zle okreslilam, raczej to najblizsza kolezanka, a juz raz sie przejechalam na jednej znajomej wiec nie ufam juz drugiej dziewczynie na tyle jezeli chodzi o facetow.. :( a jej numer gg ma z mojego gg, wzial sobie kiedys. z ciekawosci zeby poczytac jej opisy. podobno nie ma zamiaru nigdy skorzystac ale sama nie wiem ;(

Gość izia87
gdy by moj powiedział ze jakas mu sie podoba od razu by w morde dostał,o ile mówił by to na poważnie bo na żarty to sie takie zeczy mówi zeby wkurzyć swoja dziewczyne, ale dla mnie to jest nie normalne ja mam twardy chrakter i u mbie by to ni eprzeszło mój o tym wie i nie pozwala sobie na takie rzeczy nie mówię moze jakas mu sie tam podoba ale nie mówi mi tego.

Gość Truskafeczka
Jeżeli ufasz swojemu facetowi to nie masz sie czym martwic bo to ze sie przejechało kiedys na kims to nie przekreślainnej osoby... a jeżeli sie boisz to zakoncz te znajomosci i po problemie... Co tu duzo mówic....

Gość gretetyrr
:( kocham go, wiec ciezko mi to skonczyc, z drugiej strony boje sie ze strace czujnosc i zaczne byc oszukiwana, a wtedy bedzie bolec jeszcze bardziej ;(

Gość Truskafeczka
A nie mozesz z nim porostu porozmawiac o tym problemi kiedy będzie trzeźwy?

Gość izia87
nie płaszcz sie przed nim zeby widział ze masz słabośc do niego bądz twarda lekko zołzowata i pokarz mu ze ty tez potrafisz to naprawde działa dla tego muj ma dystans do mnie,nauczyłam sie tego po 2 patologicznych związkach a zwłaszcza po jednym:(

Gość Mallaga.....
moj mi takie rzeczy mowil na trzezwo , potrafil przy mnie zachwycac sie nia i podniecal sie za kazdym razem gdy ja spotykal

Gość gretetyrr
no ale on nie byl az tak nawalony, powiedzial ze ona nie ma szans ze mna, ale mu sie podoba. na trzezwo tez mi to mowil. zawsze jak sie z nia widzielismy to potem pytal co u niej, czy dogaduje sei ze swoim i ze fajna z niej dupa. jak zaczynalam panikowac twierdzi ze panikuje wlasnie. ze sobie wkrecam niestworzone rzeczy :( i tak zawsze a ja sama nie wiem juz co jest prawda ;(

Gość gretetyrr
mallaga---> i jak to sie skonczylo???

Gość Mallaga.....
nadal jestesmy razem ,ale nasz zwiazek wisi na włosku ;( Nie moge dalej byc tak ponizana i czuc sie gorsza. A prawie przez caly okres bycia razem daje mi powody do zazdrosci. Nie ufam mu, a tak bardzo bym chciala zeby bylo inaczej. Zdaje sobie sprawe ze jestem malo atrakcyjna dla niego i ze beda mu sie podobac inne dziewczyny bo sam chcialby takie miec, ale nie musi mi na kazdym kroku o tym przypominac ;(

Gość passddd
powinnas sie martwic bo ludzie po pijaku sa najbardziej szczerzy