Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lil09

Spadek wagi !

Polecane posty

Gość lil09

Witajcie. Mam 20 lat 170zm wzrostu i ważę 50 kg. Nigdy wcześniej nie miałam problemów ani z nadwagą, ani niedowagą. Codziennie mniej wiecej o tej samej porze jem śniadania i obiady, zawsze miedzy obiadem i kolacją zjem jeszcze coś słodkiego no chyba, że jestem poza domem i nie mam na to czasu. Nie jadam kolacji, ale nie dlatego, że pilnuje swojej wagi tylko poprostu mi się nie chce zjem raczej jakis jogurt niz np kanapki. Zawsze piłam wodę bo lubię, ale od kiedy zaczeła spadać mi waga zaczełam pić soki, cole i inne kaloryczne napoje. Kolejną dziwną rzeczą jest to, że nigdy nie miałam problemów ze snem wręcz przeciwnie bo nie szło mnie obudzić, a teraz kiedy wstaję w nocy do toalety wracam do łóżka przewracam się z boku na bok i nie mogę zasnąć. W czerwcu chcemy z moim mężem starać się o dziecko, ale ginekolog też zwrócił mi uwagę, że jestem za chuda. Może ktoś z was był w podobnej sytuacji? może powinnam zrobić jakieś badania dodatkowe? Dodam jeszcze, że miesiąć temu robiłam badania krwi i wyszła mi podwyższona bilirubina poza tym wszystko w normie.

Gość lil09
Jak bym napisała o Boże okres mi sie spóznia to kazdy by odpisywal

Gość wqr23
zrób badania na tarczycę