Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze kochanka nigdy patnerka

Zawsze kochanka ,nigdy partnerka..?

Polecane posty

Nie wiem dlaczego tak jest , jestem normalna dziewczyna , jakos sie nawet nie wyróżniam specjalnie z tłumu, nie puszczam sie , mam za sobą 2 związki , 24 lata. Od dłuższego czasu próbuje (chociaz sie nie przykładam do tego za bardzo) znaleźć kogoś z kim mogłabym się związać ,jednak każdy facet traktuje mnie jako potencjalną kochankę , nikt sie we mnie nie zakochuje... Np. poznałam przez internet swietnego faceta , gadalismy kilka miesiecy , zaprzyjaznilismy sie , zdecydowalismy sie na spotkanie i jak mnie zobaczył cała przyjaźn prysła.. :O Od tej pory była gadka tylko o seksie , jakies wieczne aluzje ... Nie wiem juz co robić , to takie męczące. Chce normalnego związku :O

Nie daje żadnych ogłoszeń , faceta poznałam przez przypadek kompletny. Nie mam kont na żadnych portalach randkowych.

no to jak rozmawiacie to mów że szukasz kogoś do związku a nie tylko do seksu żeby facet wiedział czego oczekujesz

Mówię ...! Tzn. nie mówie na piewszym spotkaniu ze szukam faceta ,ale predzej czy pozniej po takiej rozmowie o niczym pojawia sie pytanie o oczekiwania i ja zaznaczam wprost ,ze zaden romans bez zoobowiazan mnie nie interesuje. Jednak podobno tak dzialam na facetów ,ze nie moga o tym nie myslec :O Wiem ,wiem jak to brzmi.. przeciez to absurd , nic nie robie takiego.. nie nosze mini , dekoltów po pępek.. Nie wiem czemu tak jest , czuje juz pomału ,ze nie zasługuje na miłosc..

Powód.. no własnie , jaki? :P Brzydka nie jestem ,ale to znaczy że nie moge byc w normalnym zwiazku? Inne ładne dziewczyny jakos potrafia zbudować normalna relacje.. nie wiem co ze mna jest nie tak , nie mam pojecia gdzie lezy problem.. Może jestem zbyt niezależna? Faktycznie chodze troche swoimi ścieżkami , nie jestem romantyczka czekajaca na księcia,ale z drugiej strony kto w tych czasach czeka bezczynnie na takiego..??

UP!

Gość etetet
oj nie przwesadzaj. zrob cos zeby zatrzymac faceta jesli ci na nim zalezy. moze jestes rzeczywiscie za ładna i kazdy mysli tylko jak cie przeleciec? wiesz.. ja mam spory biust.. a przy tym w miare niezła figure tzn nie super ale.. mam 160 cm i waze 55 kg i mam 65 G. Jak spotkałam obecnego chłopaka 3 lata temu to bylo na imprezie i wiem ze spodobały mu sie moje "cycki" i myslal ze mnie wyrwie na jedna noc albo chociaz na seks potem. ale ja sie nie dałam. nie jestem łatwa. a on zabiegał o te spotkania bo myslal o seksie. coraz czesciej sie spotkalismy, gadalismy.. powtem sie we mnie zakochał. powiedział mi ze mnie kocha po 2 miesiacach intensywnych spotkan, do łozka poszlismy po 4 miesiacach znajomosci. mam 27 lat:) wiem ze jesli by mnie przeleciał od razu nie byłby zainteresowany i pewnie ja tez nie. ale ze siebie poznawalismy zakochalismy sie w sobie takimi jakimi yblismy i tyle. kazdy fcaet mysli o seksie spotykajac atrakcyjna kobiete nie masz sie czemu dziwic i strzelac fochów to kobieta powinna potem np. charakterem takiego faceta przy sobie zatrzymac i tyle. daj sobie i innym szanse.

Chyba masz rację ... Też mam duży biust , kobiecą figure , dlugie wlosy , duze usta.. wiem ,ze to na nich działa,ale jednak :O W sumie prawda jest tez taka ,ze nie spotykałam sie z nikim od dawna a jakis czas temu spotkałam kogos w kim sie zakochałam , neistety miał własnie takie podejscie do mnie jak inni , tylko ze popełniłam straszny bład ,bo poszłam z nim do łozka dosc szybko , po kilku tygodniach (7) ale jednak.. i po tym juz tylko gadał o seksie , jak to było super itp. Zerwałam to ,bo miałam dosyc , nie był w stanie o niczym innym ze mna rozmawiać. Sama nie wiem ,moze to kwestia czasu ,ale jednak... to juz trwa kilka lat.

mialam to samo podejrzewam, że poprostu faceci w 99% przypadków nie szukaja kobiet do związku, tylko do łózka trzeba mieć szczęście, żeby trafić na tego z 1%

Ewa dzieki , bo juz myslałam ze to ze mna cos nie tak...:O

Gość etetet
to nie idz szybko z nimi do łozka. kurcze moj tez i poprzedni gadali o seksie :P ale co mnie to. poszlismy do lzoka kiedy nie tylko on tego chciał ale i ja byłam pewna. moze ktos powie ze po 4 miesiacach to mało czekałam a moze ze dlugo. nie wiem. gadali o seksie, było całowanie, pieszczoty ale seks był pozniej. a jak gadal o seksie to mowiłam zeby tyle o tym nie gadał i tyle :P:) ale to juz bylismy na etapie ze moglam sobie pozwolic na takie teksty i dogryzanie:)

Gość świat zwariował
i niestety trudno teraz znalezc kogos wartosciwego. wszyscy chca przyjazni( czyt.seksu) bez zobowiazań. Jesli trafia na siebie dwie takie same osoby chcace tego samego to ich prawo. gorzej jak szukasz bliskosci a trafisz na kogos kto chce seksu a niedaj Boze jak sie w takim zakochasz.

powiedziałabym, że gorzej, jak facet się klei a jest żonaty powiedzmy... 70% facetow, z którymi się spotkalam w życiu - to wlasnie takie "egzemplarze"

Gość świat zwariował
takiemu to zaraz kopa w dupe....

ano najlepsze mieli miny, jak ni stąd ni z owąd (nie wiem, jak to sie pisze) pytałam - a co tam u żony słychać? ich małpi wyraz twarzy- bezcenny ;)

Tak to prawda , do mnie lgną najczęściej starsi , żonaci faceci albo tacy , którzy mogą mieć każdą ,wiec nie doceniają nawet tego ,że to jakieś wyróżnienie jesli dziewczyna zdecyduje się na seks. Dla mnie to jednak dość poważny krok, co z tego skoro .. ach.. szkoda gadać. Ewa i trafiłaś w koncu? Ja mam nawet przyjaciela , ktorego znam juz dobrych kilka lat i nic miedzy nami nie ma , on ma kogos ale nie ukrywa ,ze gdybym tylko sie zgodziła to seks bardzo chetnie , rzuciłby wszystko ale zwiazac sie ze mna jakos nie chce (ja w sumie tez nie chce z nim) , jednak jest to przykre ,ze gadamy codziennie przez telefon ,wiem o nim wszystko , nawet o jego zwiazku a on ma do mnie takie podejscie. Nawet jego dziewczyna o mnie nie wie ,bo podobno by nie uwierzyla ,ze ze soba nie sypiamy:O

trafiłam co prawda był w trakcie rozwodu, ale to co drugi tak mowil z tych żonatych ;) z tym, że ten pokazał mi pozew, ktory mu poprawiłam, bo w sumie po to było nasze spotkanie, a potem juz sie znajomość jakoś potoczyła tak, że po kilku miesiącach i po rozwodzie oczywiście - staliśmy się parą

ale akurat w tym przypadku nie było mowy o seksie, bo spotkanie było w zalożeniu czysto biznesowo-pomocowe inne w sumie tez nie były prawdziwymi randkami, no ale cóz... wszyscy tylko o jednym, zanim jeszcze kelnerka kawę przyniosła...

Jak romantycznie ;) To i dla mnie jest nadzieja ...:O

Właśnie... :( Najgorsze momenty jak dla mnie to moja niby-randka z facetem , w ktorym bylam absolutnie zakochana (jestem?) , gdy ja probuje mu mniej wiecej wytlumaczyc ,ze go lubie i moze cos z tego bedzie ,ale musi mnie zrozumiec i nie bedzie zadnego seksu a on na to.." masz wiele obiecujące usta.." :O Kto tego nie przeżył , nie zrozumie jaki to koszmar gdy Ty do kogos z sercem a oni.. :O

póki sie żyje - jest nadzieja :) a czy fajnie? dla mnie tak, ale wiele dziewczyn nie wiązałaby się z rozwodnikiem z dziećmi, z czego jedno mieszka z nami mi to pasuje, ale czy Tobie też by pasowało? kazdy ma inne potrzeby i inne wymagania, ale większośc w końcu trafi na to, czego szuka :)

Właśnie ja tez jestem dość otwarta w tych kwestiach i nie mam w głowie zakodowanego schematu rodziny jaką chciałabym stworzyć.. Może też o to chodzi. Chcę sie realizować , poza tym podobno jestem dość pyskata :P Widzę ,że moi byli partnerzy znaleźli sobie pozniej bardzo spokojne dziewczyny , takie poukładane , z marzeniami o rodzinie i drżącym sercem za kazdym razem gdy ON wychodzi...