Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgfdz

co to są bóle krzyżowe

Polecane posty

Gość jgfdz

do czego można je porównać? czy to taki rodzaj bólu jak przy np 'postrzale w krzyzu'

Gość motylek w glowie
oj nie,postrzal w krzyżu to w porównaniu z bolami krzyzowymi sama przyjemnosc:O

Gość Mała miijka
To najgorszy rodzaj bólu...przeważnie co druga kobieta odczuwa ból krzyżowy w trakcie porodu. Boli Cię cały kręgosłup, co skurcz jeszcze bardziej - idzie zwariować. U mnie najgorsze jest to iż bóle krzyżowe mam też w trakcie okresu :(

Gość grrrrrr.....
Wrazenie ze kregoslu jest miazdzony i rozrywany na zmiane :O ... przez 6 godzin mialam ta watpliwa przyjemnosc .... pozniej dostalam zzo :)

Gość nerszccxz
kolka nerkowa mniej boli niż te bóle krzyżowe.JA miałam 2 porody i mam porównanie,od brzucha to jest pikuś.POmaga ucisk w okolicy kości krzyżowej czymś twardym-mi ulżyło jak pielegniarka podłożyła mi podsuwacz metalowy i rant uciskał mnie w krzyż

Gość nerszccxz
i nie wiem,jak inne kobiety,ale ja nie czułam parcia poprostu kolejny bolesny skurcz i położna mówiła,że jak minie to mam przeć,zmuszałam się okropnie do tego.Przy bólach od brzucha samo się parło,uczucie jak przy robieniu kupy,3 parcia i dzidzia wyskoczyła,a tu 20 minut i lekarz musiał pomóc wycisnąć dziecko z brzucha