Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Capricioza

Zbyt wrazliwa? Faceci takich nie lubią?

Polecane posty

Gość Capricioza

Jak myślicie. Mnie ostatnio były wyśmiał, ze za bardzo przezywam los zwierząt itd:(

Gość ewella2
wrażliwość jest wskazana ale jak w każdym przypadku są granice.

Gość Jakie granice?
Granice są w tym, co kto lubi. Są faceci, który sa rownie wrazliwi, ale na swoj sposob, i ten typ Cię polubi, bo będą wiedzieć co czujesz.

Gość ewella2
jak to jakie granice? Jeśli kobieta jest ciągle cierpiąca za los innych matką teresą to raczej nie będzie atrakcyjna pod względem charakteru tylko męcząca.

mojemu facetowi bardzo sie to podoba, nie wyobrazanm sobie by mnie z takiego powodu wysmial, a facet ktory by to zrobil cholernie by mnie do siebie zrazil

Gość a4sw5ed6r7t8y9t
ojeje testem kochana UATORKO RÓWNIEŻ NADWRAŻLIWA, MAM TO SAMO , jesli cvhodzi o zwierzęta to mam na tym punkcie jebla! i niektórzy przyjmują widze moją wrazliwośc z uśmiechem , byc może z ironią, troszkę mnie to boli, cóż....po prostu kazdy jest inny ,pozdr

Gość grhbtghytujnyhtujnf
skoro Cie wyśmiał to znaczy że nie ma w sobie najmniejszej wrażliwości, ja mam partnera który zachowuje sie identycznie tak jak ja , szczególnie wtych nerwalgicznych sytuacjach, nie musi być rwazliwcem, ale powinien to jakosz uszanować tolerować twoje emocje i ja na Twoim miejscu wyrzuciłabym go z domu :)

Gość Capricioza
Kiedyś to lubił. Teraz kiedy się rozstaliśmy go to śmieszy:(

Gość tak dobry jest
dziwne są osoby, które są czułe na los biednych zwierzątek bardziej niż na bestialsko zabijane podczas aborcji dzieci poczęte.

tak dobry jest no wlasnie ja tez sie nad tym zastanawiam, w ogole smiesza mnie ludzie ktorzy sie rozplywaja na widok glupiego jeza czy wrobelka

Gość autorko twój ojciec musi być
bardzo dumny z ciebie:O

Gość Capricioza
Ja współczuje wszystkim którzy cierpia. Wiem, ze za bardzo przeżywam, samej mi z tym cięzko. Naprawde brak sił na to zło na świecie, Wojny zabijane dzieci, ludzi chorych. Albo po prostu widzi się kogoś obcego na ulicy a w jego oczach cierpienie. A zwięrzęta to co nie czują może?

Gość hahhaafuiaoa
SZKODA ŻE JEST TAK MAŁO OSÓB TAK BARDZO WRAŻLIWYCH! JESTEŚ KOCHANA , WARTOŚCIOWA POTRAFISZ DOSTRZEC GŁĘBIĘ DUSZY , MIŁOŚC MASZ NA RĘKU, OBY KAZDY KARMIŁ SIE I ZARAZAŁ TYM WSPANIAŁAYM DAREM JAKA JEST NADWRAZLIWOŚC OD SAMEJ CIEBIE, KOCHANA!!!! JESTEŚ SZCZEGÓLNA OSÓBKA I DOCENIAM TAKICH DOBRYCH KOCHANYCH LUDZI, WIEM CO PISZE BO MAM TO SAMIUTKO!!!!TRZYMKAJ SIE

Gość Capricioza
Do osoby nade mną Bardzo Ci dziękuje:))

Gość też cię pozdrawiam bbao
c

Gość kot13
pozdrawiam :(

Capricioza, a tylko wspolczujesz, czy pmagasz potrzebujacym ludziom, zwierzaczkom i wszystkim ktorym dzieje sie krzywda?

Gość Capricioza
pomagam:(

Gość .nie przejmuj sie
W dzisiejszych czasach panuje znieczulica dlatego tacy jak ty maja zle.

Gość kaldkdsksdfwefdc
ja pierdziele co za gora lodowa ten twoj facet jak mozna wysmiac smierc psa????

Gość gość
jestem bardzo podobna, choc nie koniecznie pomagam... jestem wrazliwa na cierpienie zwierzat, ludzi, na filmach potrafie plakac, albo przelaczac bo np. horror ogladam. maja mnie zadziwadlo, nie raz slyszalam ze jestem przewrazliwiona, a to oni wszyscy sa znieczuleni!!!

Gość od razu  trzeba prosto woczy
ja również i co? zaopiekujesz sie przy drodze potrąconym psiakiem to ludziska pokaza ci że jestes głupia , ot taki jest w polsce

Gość od razu  trzeba prosto woczy
ahahha nie zauważyła w tytule a faceci , takich nielubią hhaha dobre sobie,co nas faceci sa jeszcze wrażliwi

Gość teaz facety wola jak baba
robi za chlopa jak za dawnych czasow i sama wszystko zalatwia , niestety...

Gość mam lekarz a
:D

Gość gość
ja bardziej lubie zwierzęta niż ludzi bo nie sa takie wredne ,a macice innych kobiet średnio mnie obchodzą co ma zrodlo w tym ze średnio mnie obchodzil ich seks i każdy odpowiada za swoje czyny i ma wlasne sumienie od tego a zwierzęta wymagają opieki tym bardziej ze sa zżerane a w tym celu dręczone a nie odpowiadam za to ze baby się często piepsza z każdym a potem nie wiedza co dalej

Gość gość
rzucilam faceta za to ze powiedział ze mój kot to tylko jakiś kot niech s*******a cham jeden :-)