Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róża90

Nie wiem co mam o tym sądzić czy mam się cieszyć że będe miała dzidziusia?

Polecane posty

Gość róża90

Hej. Jestem mężatką od 2 lat,staramy się z mężem o dzidziusia ale że nigdy nie byłam w ciąży nie wiem jakie są jej objawy. Za każdym razem Współżyłam z mężem w dni płodne ale zakażdym razem mi się nie udawało być w ciąży:( Ostatnio miałam @30.12 i teraz mi wypadał 26.01ale spóźnia mi się już 6 dni a do tego zauważyłam że mam zwiększony apetyt(co chwilke mogłabym jeść a nigdy tak nie miałam), dużo więcej bym spała, pobolewa mnie raz podbrzusze a raz lewy jajnik tak jakbym miała dostać zaraz okres ale go nie mam i takie bóle są co jakiś czas ,dotego mam więcej wydzieliny z poch... , mam zmiany nastroju( raz się śmieje za chwilke płacze lub się złoszcze) i bolą mnie piersi. Nie wiem co mam o tym sądzić czy mam się cieszyć że będe miała dzidziusia? Jęśli by któraś mama mi odpisała co o tym sądzi była bym bardzo wdzięczna. Z GÓRY DZIĘKUJE!!!

Gość róża90
proszę odp. coś bo to dla mnie bardzo ważne

Gość no wszystko wskazuje na
to ze możemy ci zaczać gratulować;) pójdź jeszcze do apteki po test, lub na test z krwi i będziesz wiedziała na 100%;P gratuluję!!

Gość róża90
Bardzo dziękuje że znalazłyście dla mnie pare chwil na odpisanie a to co przeczytałam jest dla mnie bardzo ważne bo wieżę w to że takie mamy jak wy wiedzą co mówią. Jeszcze raz Dziękuje:*